Devler Frankfurt’ta yok

Otomotiv dünyasının en büyük şovu başlıyor. Bu yıl 67'ncisi düzenlenen Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı, 14-24 Eylül arasında 10 gün boyunca ziyaret edilebilecek. İki yılda bir Paris Fuarı'yla...

Otomotiv dünyasının en büyük şovu başlıyor. Bu yıl 67'ncisi düzenlenen Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı, 14-24 Eylül arasında 10 gün boyunca ziyaret edilebilecek. İki yılda bir Paris Fuarı'yla dönüşümlü düzenlenen Frankfurt Fuarı, eski ihtişamlı günlerinden uzak bir görüntü veriyor. Bunun nedeni ise aralarında Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Nissan, DS, Peugeot, Volvo ve Mitsubishi'nin olduğu dokuz markanın fuara katılmama kararı alması. Bu yüzden fuar her zamankinden daha fazla Alman markalarının gövde gösterisine dönüşecek. Dokuz marka fuarda yer almazken, Çinli üreticiler Chery ve WEY, ilk kez Frankfurt'a katılıyor. Ayrıca, lüks spor otomobil markası McLaren uzun bir aradan sonra fuara geri döndü. Resmi açılışı 14 Eylül'de Almanya Başbakanı Angela Merkel tarafından yapılacak Frankfurt Otomobil Fuarı, 12-13 Eylül tarihlerinde ilk önce basın mensupları için kapılarını açacak. Fuarda, 100 ülkeden 10 bin basın mensubunun görev yapması bekleniyor.

TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ
Ana teması "Gelecek Şimdi" olan fuara, otomobil markaları dışında teknoloji firmaları da katılıyor. Sayıları 250'nin üzerindeki teknoloji şirketleri arasında Google, Facebook, IBM, Kaspersk, Merck, Siemens, Sony, Tomtom gibi devler de var. Otomobilseverler "New Mobility World" salonunda, otomotiv sektörünün dönüşümünü yakından izleme şansını elde edebilecekler.

SAKARYALI YİNE SAHNEDE
Toyota, Türkiye'de üretilen C-HR modelinin yeni konsepti C-HR Hy-Power'ı ilk kez Frankfurt'ta sergileyecek. Marka aynı zamanda efsanevi SUV modeli Land Cruiser'in örtüsünü fuarda kaldıracak. Toyota, ayrıca performans modeli Yaris GRMN ve eşsiz kişiselleştirme özellikleri sunan Yeni Auris Touring Sport "Freestyle" modellerini de sergileyecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Otoda yeni model atağı 15 Nisan 2024 | 182 Okunma Minik elektrikli otoda büyük rekabet 08 Nisan 2024 | 130 Okunma Hafif ticariler elektriklendi 25 Mart 2024 | 62 Okunma Türklerin elektrikli otoda şartı en az 400 km menzil 18 Mart 2024 | 140 Okunma ÖTV muafiyetli oto satışı %48 11 Mart 2024 | 264 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar