Asfalttan sonra şimdi de denizi ağlatıyorlar

Günümüzde birçok otomotiv markası sadece otomobil üretmiyor. Robot, uçak gibi farklı ürünler geliştirip üreten markalar var. Son dönemde bu ürünlere motoryatlar da eklendi. Özellikle lüks markalar...

Günümüzde birçok otomotiv markası sadece otomobil üretmiyor. Robot, uçak gibi farklı ürünler geliştirip üreten markalar var. Son dönemde bu ürünlere motoryatlar da eklendi. Özellikle lüks markalar, otomobillerde sundukları lüks ve performans deneyimini denizcilik alanına aktardı.
Bu markaların basında Bugatti, Lexus, Fisker, Aston Martin geliyor. Asfalt ağlatan otomobil modellerine imza atan lüks markaların tasarladıkları motoryatlar da adeta denizi ağlatıyor. Milyon dolarlık bu süper yatlar performansın yanı sıra lüks ve konfor sunuyor.

Bugatti Niniette

3.4 MİLYON DOLAR
Niniette modeli, dünyanın en hızlı otomobilini üreten Bugatti ve yat üreticisi Palmer Johnson işbirliğiyle geliştirildi. Siparişle kişiye özel üretilen Niniette 66, Bugatti'nin sınırlı sayıda ürettiği Chiron modelinden esinlenerek geliştirildi. Chiron'un çizgilerini taşıyan 20 metrelik yatın arka tarafında jakuzi, şömine ve bir şampanya barı var. Her türlü lüks ve konforun olduğu yat 89 km/s hız yapabiliyor. Bugatti, Chiron'da olduğu gibi bu süper yatta da performansı garantiliyor. Bugatti Niniette 66 modelinin satış fiyatı 3.4 milyon dolar.


Bugatti Niniette iç mekan

HEM SAĞLAM HEM HAFİF

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Otoda yeni model atağı 15 Nisan 2024 | 185 Okunma Minik elektrikli otoda büyük rekabet 08 Nisan 2024 | 130 Okunma Hafif ticariler elektriklendi 25 Mart 2024 | 62 Okunma Türklerin elektrikli otoda şartı en az 400 km menzil 18 Mart 2024 | 140 Okunma ÖTV muafiyetli oto satışı %48 11 Mart 2024 | 265 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar