Haydut Aileler; Rockefeller

"Dünya İmparatorluğu" ve "Yeni Dünya Düzeni" gibi söylemleriyle dikkat çeken karanlık bir ailenin ferdi olan David Rockefeller’e 6 kalp, 3 böbrek ve 2 ciğer nakli yapıldı. “200 yaşını...

"Dünya İmparatorluğu" ve "Yeni Dünya Düzeni" gibi söylemleriyle dikkat çeken karanlık bir ailenin ferdi olan David Rockefeller’e 6 kalp, 3 böbrek ve 2 ciğer nakli yapıldı. “200 yaşını göreceğim” diyordu, göremedi. 101 yaşında öldü.

İnsanları sömürerek, katliamlar yaparak, hile ile elde ettikleri servetin hesabı yok. Halen Exxon-Mobile, Chevron, Citi Group, J.P Morgan and Chase gibi büyük şirketleri yönetiyorlar. Amerikan Merkez Bankası’ndan, CFR, Bİlderberg Group, BM, IMF gibi önemli kurumlara başından beri adam yerleştiren ve finanse eden bir ailedir bu.

Bilindiği gibi FED’in sahibi sekiz ailedir. Bu ailelerden dördü ABD’ de, dördü ise ABD dışında yaşamaktadır. ABD’ de yaşayanlar; Rockefeller, Goldman Sachs, Lehman Brothers ve Kuhn Loebs ailesi. ABD dışında yaşayanlar ise; Rothschildler,(Londra) Warburg ailesi (Hamburg), Lazard ailesi (Paris), ve Moses Seifs ailesidir. (Roma)

Küresel oligarşinin en önemli kurumlarından biri olan Council on Foreign Relations/ CFR’nin finansörlüğünü bu aile yapmaktadır. Öyle ki ABD dahil dünyadaki önemli kurumların başına CFR’nin referans olmadığı biri kolay kolay atanamaz.

Rockefeller Vakfı ise özellikle yeni dünya düzeni projesine uygun anlayışa sahip bireyler yetiştirmek amacıyla eğitim ve sivil toplum sahasında önemli bir rol oynamaktadır. Dünyanın önde gelen üniversitelerine ve okullarına yüksek miktarda bağış yapmalarıyla bilinir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.632 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.335 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 439 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 323 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar