Erdoğan’ın Dolar’la savaşı

1976 yapımı Network/Şebeke adlı filmden bir replik: “Millet diye bir şey yok, insan diye bir şey yok. Birbirinin içine girmiş, etkileşim halinde ulus üstü para sistemi var. Holdingler var. Biz varız!” Mesele bu kadar...

1976 yapımı Network/Şebeke adlı filmden bir replik: “Millet diye bir şey yok, insan diye bir şey yok. Birbirinin içine girmiş, etkileşim halinde ulus üstü para sistemi var. Holdingler var. Biz varız!” Mesele bu kadar basit!

Bakıldığında karşımızda din, ırk, renk ayrımı yapmayan ve 300 yıldır ulus üstü para sisteminin hakimiyeti için savaşları finanse eden ve bundan güç ve nüfuz elde eden milletler üstü bir yapı var. Bu yapı söz konusu küresel finans sistemi olunca, Lincoln, Lula da Silva, Maduro, Abdülhamid, Erdoğan ayrımı yapmıyor!

Eğer Türkiye, küresel finans sisteminin yörüngesinde, IMF ile esaret altında yönetilmeyi kabul etmiş olsaydı bugün Batının parmakla örnek göstereceği bir ülke olacaktı. İçimizdeki para imparatorluğunun sadık köpekleri de Erdoğan’ı Yezid, Deccal, diktatör olarak değil, insanlık tarihinin en büyük siyasetçisi olarak takdim edeceklerdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar