15 Temmuz’u unutmayacağız!

Hatıra kelimesi köken itibariyle aynı zamanda hafıza anlamına gelir. Mesken, iskân etmek gibi kelimelerin kökeni ise “s-k-n”dir. Yani sükûnet. İnsan meskeninde, yurdunda sükûnete, huzura erer. Yani yeri yurdu olanın...

Hatıra kelimesi köken itibariyle aynı zamanda hafıza anlamına gelir. Mesken, iskân etmek gibi kelimelerin kökeni ise “s-k-n”dir. Yani sükûnet. İnsan meskeninde, yurdunda sükûnete, huzura erer. Yani yeri yurdu olanın sükûneti olur. Hatırası/anısı olan ise hatırlar, anlar ve anlamlandırır. Yüz yıldır bizim hatırlarımıza, hafızamıza, meskenimize, huzurumuza velhasıl millet olma vasfımıza operasyon düzenlendi.

CIA, M16, MOSSAD, BND, KGB, DAEŞ, PKK/PYD, FETÖ, finans oligarkları, kredi derecelendirme kuruluşları, şirketler, medya, iki yüz yıllık planlar, senaryolar, haritalar, ezoterik yapılar, yeniçağ gizli tarikatları, Evangelistler, Siyonist yapılar ve içeride satın aldıkları uşakları vs. topyekûn geldiler.

Millet olarak tekrar tarih sahnesine adım atmayalım diye bize iki yüz yıldır aralıksız operasyon yapılıyor.

İnançlarına göre; “Anadolu, Tanrı'nın yürüdüğü topraklar” olarak geçiyor. Kabala'ya göre de “Tanrı imparatorluğunun kuruluşunda en son seferde fethedilecek “Edom” ülkesi” olarak görülüyor. Öyle ki 7 inayet dönemi kilisesinin 7'si de Türkiye'de bulunmaktadır. Sadece teolojik olarak da değil jeopolitik ve enerji kaynakları bakımından da ülkemizi bırakmak niyetinde değiller.

Yeni Dünya Düzeni için sözde Armageddon Savaşı’nın planlanması ve buna mukabil finansal tefeci sistemin spekülasyonlarıyla, terör örgütleriyle, anatomik, biyolojik, nörolojik, fizyolojik ve psikolojik yollarla insanlığı dönüştürüp yeni bir dünya imparatorluğu kurma peşindeler.

İlkokul mezunu bir adamı 50 yıl içinde 80 ülkede darbe yaptıracak güce eriştiren devasa bir düzenekten bahsediyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar