24 Haziran bir milattır

Yazıya başlarken oy verme işlemleri devam ediyordu. Dolayısıyla seçim sonuçlarını bir sonraki yazımızda değerlendireceğiz. Yaklaşık yüz yıl sonra köklü bir sistem değişikliğine...

Yazıya başlarken oy verme işlemleri devam ediyordu. Dolayısıyla seçim sonuçlarını bir sonraki yazımızda değerlendireceğiz. Yaklaşık yüz yıl sonra köklü bir sistem değişikliğine gideceğimiz tarihi bir gün yaşamaktayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin idare şekli resmen değişecek ve” Cumhurbaşkanlığı Sistemi” olacak. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun.

“24 Haziran Pazar” kuşkusuz Türkiye için bir dönüm noktası olacaktır. Terör cephesine karşı da amansız bir mücadele verdiğimiz böylesi nazik, kritik, kırılgan tarihi bir dönemde milletimiz sandık başına giderek istiklali ve istikbali için oylama yapıyor.

Gazze’de at üstünde elinde Türk bayrağıyla eylem yapan bir Müslüman’ın da umutla beklediği bir seçim bu. İslam coğrafyasının içine düştüğü buhran, işgaller, yoksulluk her geçen gün Türkiye’nin bir ümit olarak belirmesine yol açtı. Bu yüzdendir ki büyük, güçlü, istikrarlı, özgür, bağımsız bir ülke hedefimiz için sistem değişikliğine gidiyoruz.

Seçim sürecinin hararetinden ve muhalif kesimlerin tiyatro gösterilerinden sistem değişikliğinin ülkemize ve milletimize sağlayacağı avantajları konuşamadık bile. Medyamız “Tatanka” dedi başka bir şey demedi. Ne büyük bir gaflet bu!

Buna rağmen emin olun seçim sonuçları “sistem değişikliğini isteyen milletimizin” lehine olacaktır. Bu bakımdan Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en basiretli, vizyon sahibi, vatan aşığı, kaliteli, cesur liderlerinden biri olan Tayyip Erdoğan, milletin omuzlarında bugün bir kez daha yükselecektir.

Bundan en ufak kuşku dahi duymuyorum. Ülkesi için “öleceksek adam gibi ölelim” diyen bir lidere de ancak bu yakışır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar