Enerjide Berat Albayrak farkı

Kendisini yine böyle bir seçim arifesinde ( 7 Haziran) Sultanbeyli Belediye tesislerinde düzenlenen bir kahvaltıda tanıma fırsatım oldu. Türk siyasetinde alışık olmadığımız türden vizyon sahibi, planı, projesi...

Kendisini yine böyle bir seçim arifesinde ( 7 Haziran) Sultanbeyli Belediye tesislerinde düzenlenen bir kahvaltıda tanıma fırsatım oldu. Türk siyasetinde alışık olmadığımız türden vizyon sahibi, planı, projesi olan, mütevazı bir insanla tanışmış olmaktan büyük mutluluk duymuştum. 

Az laf çok iş yapan Berat Albayrak buna rağmen muhalif kesimlerin en çok hedefinde olan bir bakandır. Bunun en önemli nedeni kuşkusuz enerji politikalarında tarihi reformlara imza atması, yerli kaynaklardan daha fazla yararlanarak enerjide dışa bağımlılığı azaltması ve ülkemizi sürekli olarak kâra geçirmesidir. Ve elbette Erdoğan’ı asla yalnız bırakmamasıdır.

Bir toplantıda "Birileri ülkeyi bölme operasyonu yapıyor. Gerekirse 81 milyon canımızı veririz ama bugün bu operasyonda gözünü kırpmadan Mehmetçiklerimiz mücadele veriyorsa sizler de işinizi daha çok çalışarak en iyi şekilde, dünya standartlarında yapın” diyerek enerji sahasında da yerli ve milli bir mücadelenin yürütülmesi gerektiğini ifade ediyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar