Afrin: Millet ile örgütlerin savaşı

İnsanlığın kaygı ve ölüm arasına sıkıştırıldığı bir dünyada nefes almaya çalışıyoruz. İnsanlık trans hümanizm, post hümanizm ve terörizm kıskacında...

İnsanlığın kaygı ve ölüm arasına sıkıştırıldığı bir dünyada nefes almaya çalışıyoruz. İnsanlık trans hümanizm, post hümanizm ve terörizm kıskacında çaresiz bırakılmaya çalışılıyor. Yeni Dünya Düzeni için sözde Armageddon savaşının planlandığı buna mukabil finansal tefeci sistemin spekülasyonlarıyla, terör örgütleriyle, anatomik, biyolojik, nörolojik, fizyolojik ve psikolojik yollarla da insanlığın dönüştürülmeye çalışıldığı acayip bir çağ bu!

Bugün ahir zamanda kopması beklenen kıyamet savaşlarının yapılacağı yer olan Afrin üzerinden bu büyük projeye çomak sokuyoruz. Yahudi/Hristiyan değerlerinden beslenen seküler siyasi/ekonomik/ dini projenin İslam milletine enjekte edilmesi tehlikesine karşı ciddi bir mücadele ortaya koyuyoruz.

Pragmatizm felsefesinden mülhem ortaya atılan davranışçı psikolojinin teknolojiye uyarlanması suretiyle, davranışları değiştirerek bilinci dizayn etmek ve piyasaya programlanmış robotlar imal etmek gibi şeytanca planları var. Teknoloji, medya ve film endüstrisiyle de insanları topyekûn ‘steryotip’lere dönüştürmeyi hedefliyorlar.

Dünya böylesi yeni bir din ve siyaset haritasına doğru itilirken bu mevzu, kayıkçı kavgası yapan İslamcı camianın ne kadar gündeminde bilemem ancak mesele çok mühim.

Evangelistlere göre dünya beşinci döneme doğru gidiyor. Bunun anlamı; Tanrı imparatorluğu yolunda planlanan Armageddon savaşının biyolojik, kimyasal ve nükleer yollarla yapılacak olmasıdır. Yani apokaliptik ya da post-apokaliptik kehanetlere bağlı çıkarılmak istenen Armegedon tehdidinin tam ortasındayız.

Bilindiği gibi 1. Dünya Savaşı’nda sadece imparatorlukların kellesi alınmadı “millet” olma vasfı da ortadan kaldırılmak istendi. Bilhassa İslam milletinin bir daha ayağa kalkmaması içindi o savaş. 2. Dünya Savaşı ise doların hâkimiyetinde milletlerin yerine şirketlerin devreye sokulduğu, konuşulduğu, var edildiği bir savaşın adıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.340 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar