Afrin operasyonu beka meselesidir

Yıl 2012. Kemal Kılıçdaroğlu ile röportaj yapmak isteyen yazar arkadaşımız soruyor. “Sayın Kılıçdaroğlu Tunus’ta Muhammet Buazizi'nin kendisini yakmasıyla alevlenen Arap Baharı...

Yıl 2012. Kemal Kılıçdaroğlu ile röportaj yapmak isteyen yazar arkadaşımız soruyor. “Sayın Kılıçdaroğlu Tunus’ta Muhammet Buazizi'nin kendisini yakmasıyla alevlenen Arap Baharı hakkında…” daha soruyu tamamlamadan Kılıçdaroğlu beklenmedik bir hamleyle kayıt cihazını kapatır ve “ Bir dakika kim bu Muhammet Buazizi?” der. Yazar arkadaş sadece Muhammed Buazizi’yi değil tüm süreci özetler ve röportaj devam eder…” Bölgede olan bitenden haberi olmayan ancak önüne konulan bilgileri ve talimatları uygulayan bir şahsın bugün Afrin operasyonu hakkında olumsuz görüş beyan etmesine şaşırmıyorum.

Çorlulu Ali Paşa Medresesi’nin arka odalarından birinde yarım metrelik purosunu yakarak üçüncü dünya ülkesi olarak gördükleri ülkemizi ve başındaki lideri eleştiren, ABD namına kaygılanarak Karar’lı bir kadro kurmak isteyen zevatın da bundan bir farkı yok.

Amerikan emperyalizmine göbekten bağlı sadık, ruhsuz, omurgasız kişilikler için bölgenin 300 yıllık geçmişi ve üzerinde oynanan oyunların kurulan tuzakların bir önemi yoktur. Bugün Afrin operasyonuna karşı olanlar istisnasız aklını, ruhunu, vicdanını Amerikan sistemine teslim etmiş sadık kölelerdir. Onlar için esas olan ABD’nin ve İsrail’in çıkarlarıdır. Net!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar