En çok zararı eğitim üzerinden veriyorlar

Bugün 62 kişinin servetinin (1 trilyon 760 milyar) dünyanın %50'lik nüfusunun servetine denk geldiği bir dünyada, bir avuç azınlığın yol açtığı tahribat her geçen gün derinleşmektedir. 1824 ve 2004...

Bugün 62 kişinin servetinin (1 trilyon 760 milyar) dünyanın %50'lik nüfusunun servetine denk geldiği bir dünyada, bir avuç azınlığın yol açtığı tahribat her geçen gün derinleşmektedir. 1824 ve 2004 yılları arasında tam 257 ülkeyi batıran korkunç bir düzenek inşa edildi.

Soyguncu finans oligarkları bir taraftan savaşlar çıkartarak kan ve kaos üzerinden servet biriktirmek suretiyle diğer taraftan da eğitim aracılığıyla toplumların kültürlerini, inançlarını ve mensubiyet duygularını dejenere ederek Tek Dünya Devleti’nin temellerini atmak istemektedirler. Nihai hedefleri insanlık tarihinin ortak mirasını ortadan kaldırarak mekanik/dijital bir dünya kurmaktır.

Bakınız bugün sadece Fransa her yıl Afrika’daki 14 eski sömürgesi olan ülkelerden koloni vergisi adı altında yaklaşık 500 milyar dolar para alıyor. Bu ülkelerin yıllık gelirlerinin %85’i her yıl Fransa Merkez Bankası’nda toplanıyor. Keza İngiltere ve ABD gibi ülkelerde de durum bundan pek farklı değil. ABD’nin İslam coğrafyasında yol açtığı tahribat ortada. Bugün de 30 bin kişilik bir PKK ordusu kurmaya çalışarak ülkemizi tehdit etmektedir. İçeride de Amerikan sistemine bağlı parti, STK, medya, yargı ve terör örgütleri marifetiyle de iç karışıklık çıkarma çabasındadır. Fakat en önemli zararı eğitim üzerinden kültür sahasında veriyorlar.

Bir taraftan ülkelerin kaynaklarını sömürürlerken diğer taraftan da eğitim sistemlerine nüfuz ederek toplumların tarih, inanç, kültür ve sanat birikimlerini de tahrip etmektedirler. 27 Aralık 1949’dan beri yürürlükte olan Türkiye ve ABD hükümetleri arasında yapılan Fulbright eğitim anlaşmasını biliyorsunuz. Yazmıştık bunu.

Sadece Türkiye’de değil bakınız İslam ülkelerinde tesis edilen laik eğitim sistemleri ile Müslümanlar aile, kültür ve mensubiyet duygularından koparılarak dirençleri kırılmak isteniyor. Ürdün, BAE, Yemen, Kuveyt, Filistin, Arabistan, Endonezya, Tunus ve Türkiye gibi ülkelerde müfredatın sık sık değiştirilmesine, ders saatlerinin arttırılmasına ve ders kitaplarının da özgün tarihi ve kültürel içeriklerden yoksun bırakıldığına şahit olmaktayız.

Örneğin 2017 yılında Ürdün’de yapılan değişiklikler artık okul kitaplarında erkeklerin sakalına ve kadınların başörtüsüne kadar uzandı. Leyl Suresi’ni anlatan bir ders tamamıyla kaldırılıp yerine yüzme konulu yeni bir ders getirildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar