Şanlı direniş

11 Ekim 1098'de bir Papaz'ın günlüğünde; “Her yerde Türkler! Türklere karşı sürekli savaş” yazılıdır. 1100'de ise Roma'daki Papa II. Baschalis bunun adını koydu; “Müslümanlar eşittir...

11 Ekim 1098'de bir Papaz'ın günlüğünde; “Her yerde Türkler! Türklere karşı sürekli savaş” yazılıdır. 1100'de ise Roma'daki Papa II. Baschalis bunun adını koydu; “Müslümanlar eşittir Türkler!” Bu aynı zamanda dehşet bir “Türk” korkusudur.

Bin yıldır işte bu korkunun kaynağını ortadan kaldırmak istiyorlar. Bu korku, bugün Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şahlanan Türkiye’dir.

ABD’de kurulan mahkemenin düzmece olduğunu iflah olmaz bir Erdoğan muhalifi olan Cüneyt Özdemir bile itiraf ediyorsa bunun başka bir anlamı olamaz. Bugün Tanrısı şeytan olan, ulus üstü elit bir sınıf tarafından oluşturulan küresel yönetici zümrenin saldırısı altındayız. Küresel ekonominin yarısından fazlasını ellerinde bulunduran bir iki milyon insan, dünyanın anasını ağlatıyor!

Dünyayı krallıkla yönetiyorlar. İstedikleri ülkeleri terörist ülke statüsüne sokarak milyonlarca masum insanı kıyımdan geçirdiler. Ticaret yasağı koyup, dünyada tek para sisteminin egemen olmasını istiyorlar. Eğilmeyen ülkelere de finansal operasyon düzenleyip o ülkenin yönetici sınıfı dahil tüm kaynaklarını esir alıyorlar!

Bugün de düzmece bir mahkeme kurup ülkemizi yani direnen son kaleyi ve bu kalenin şerefli komutanını yıkmak için seferber oldular. Tek şey istiyorlar; itaat!

Sahibinin kapısının önünde kuyruk sallayan köpekler gibi bekleşen beslemeleri de her dönem olduğu gibi yine iş başında! Bir kemiğe kendilerini satan bu soysuzlar 10 bin kilometre ötede kurulan bir mahkemeden medet umarak bu topraklara ihanet ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.632 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.335 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 439 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 323 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar