Okullarda militan öğretmen istemiyoruz!

“Erkekçe vurulacaktı kalbinden, yaşasın THKP-C olacaktı son sözü…” gibi marşlar ya da Nazım’ın; “Sen yanmasan, ben yanmasam, nasıl çıkar karanlıklar ortaya…”...

“Erkekçe vurulacaktı kalbinden, yaşasın THKP-C olacaktı son sözü…” gibi marşlar ya da Nazım’ın; “Sen yanmasan, ben yanmasam, nasıl çıkar karanlıklar ortaya…” “Güneşi zaaaaptedeceğiz! Güneşin zaptı yakındır…”Ya da şu gözü kara, cani katilerden biri olan Che’nin “ Ölüm nereden gelirse gelsin devrim için hoş geldi, safa geldi…” gibi nekrofili kokan sözler, şiirler, marşlar ve algı operasyonları az gencin hayatını karartmadı!

Devrimci ideoloji, Marxist-Leninist Türk solu oldum olası insan karşıtı ve şiddet yanlısı olmuştur. Düşünün, 19. yüzyılın karanlık dünyasında devrim uğruna 100 milyon insanı katleden, kaçmasınlar diyerek şehirlerin etrafını duvar ve dikenli tellerle çevirerek işçilere zulmeden bir ideolojiden bahsediyoruz.  Ve bugün 100 milyon cana mal olmuş bir ideolojiyi romantik algı operasyonlarıyla gençliğe aşılamaya çalışan küresel bir akıl var!

Bombalı eylemlerde binlerce masum sivil insanı katleden, hendek kazarak kendi insanlarının evlerini, yurtlarını başlarına yıkan, 15 yaşında zavallı bir çocuğun başını taşla ezerek “barış” naraları atan, Amerikan emperyalizmine göbekten bağlı PKK, YPG, PYD, DHKP-C gibi terör örgütlerinin de beslendiği yer tam olarak burasıdır.

Sömürgeciler bu militanları cıvata gibi kullandı.Sermaye sahiplerine de bu azgın teröristleri sempatik göstererek onları birer özgürlük sevdalısı olarak pazarlamak düştü. Bu insan karşıtı, cani, ateist devrimci zihniyetten beslenen terör örgütleri 50 yıldır ABD emperyalizminin hizmetinde ülkemizin gençlerini zehirliyor, ölüme yolluyor, sivil insanları katlediyor!

226 gündür öğretmenlik mesleğine geri dönmek için güya açlık grevi yapan Semih Özakça ve Nuriye Gülmen de bu kategoride parlatılmak istenen terör örgütü mensubu birer militan!

9 Mayıs 2012'de Kütahya’da yapılan bir terör örgütü operasyonunda gözaltına alınarak Sincan F Tipi Cezaevi’ne gönderilen, 2013'te Gezi Olayları sırasında tutuklanarak 109 gün cezaevinde yatan, 2015'te ise Eskişehir'de yine bir terör örgütü adına faaliyet yürüten şahıslara yönelik yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınan, “Terör Örgütü Propagandası Yapmak, Suçu ve Suçluyu Övmek” suçlarından defalarca tutuklanan bir öğretmenden(!) bahsediyoruz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.632 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.335 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 439 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 323 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar