CHP bir Türk partisi değildir!

Ülkelerini her fırsatta yabancı işgal güçlerine şikâyet ediyorlar. Çanakkale'de düzenledikleri kurultaydan HDP ile ittifak önerisi çıkıyor. Vekillerinden biri çıktığı bir televizyon...

Ülkelerini her fırsatta yabancı işgal güçlerine şikâyet ediyorlar. Çanakkale'de düzenledikleri kurultaydan HDP ile ittifak önerisi çıkıyor. Vekillerinden biri çıktığı bir televizyon kanalında “Erdoğan'ı yargılayacağız” diyerek tehdit ediyor bir diğeri teröristlerin korkulu rüyası haline gelen SİHA ve İHA'ları eleştirerek “savaşın da bir ahlakı vardır” diyor!

Kuzey Irak'ta gerçekleşecek olan muhtemel referanduma İsrail ile birlikte destek veriyorlar.

ABD'nin bugüne kadar yaptığı 500 kadar drone saldırısında 2.374 sivil öldürüldü. Peki, CHP'den bu konuda tek bir itiraz duydunuz mu?  Dün Müslümanları ülkeden süpürmek için yola çıkan CHP bugün de aynı kararlılıkla yoluna devam etmektedir.

Gelinen noktada artık bir siyasi parti gibi değil “küresel çetenin Türkiye şubesi” gibi faaliyet yürütmektedir. Türkler ile Amerikalıların arasında gerçekleşen bu savaşta safını ABD'den yana koyan CHP bir Türk partisi olamaz!

Ne hazindir ki Haziran seçimlerinden sonra bu partiyle koalisyona yeltenen siyasiler CHP'nin küresel çetenin gönüllü acentesi gibi faaliyet yürüttüğünü çok iyi biliyorlardı. Erdoğan'ın ifadesiyle hesabi olanlardı bunlar!

Hesapları; CHP, FETÖ ve PKK ile uzlaşarak bir blok halinde küresel çetenin Orta Doğu'yu “Balkanlaştırma” projesine hizmet etmekti. Öyle ki buna mani olan Erdoğan'ın tasfiye edilmesi birinci gündem maddeleriydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar