Ne yaptınız Allah aşkına

Ahmet Altan darbe imasında bulunuyor, Erdoğan’ın vurulmasından söz ediyordu. Bir yıl sonra darbe oldu ve Edirne Belediye Başkanınız ‘darbe başarılı olsun, Erdoğan vurulsun’ diye kadeh kaldırıyordu. Ne yaptınız Allah aşkına?

Alaattin Çakıcı, Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmiş! Tabii ki kabul edilebilir bir durum değil. Nokta.

Sayın Kılıçdaroğlu haklı olarak veryansın ediyor. Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundular. Doğru yaptılar. Bundan sonrası yargının işi.

Öyle midir değil midir, tehdit midir eleştiri midir mahkeme gereğini yapar?

Tehdit yahut hakaret veya küfür, kimden gelirse gelsin dahası kime yönelik olursa olsun kabul edilemez. İlkesel duruşumuz kesinlikle böyle olmalı.

Ama Kemal Bey bu ilkesel duruşu siyasi hayatı boyunca bir kez bile sergilemedi. Ne acı değil mi? Dahası var; hakaret, iftira ve tehdit dolu yüzlerce açıklamaya imza attı. Ettiği küfürler de cabası. Yine ne acıdır ki küfür ve hakaret edenlere, fiili saldırıda bulunanlara da sahip çıktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin son baharı 25 Mayıs 2023 | 1.299 Okunma Suçlu bir tek Bay Kemal mi 23 Mayıs 2023 | 1.313 Okunma Kandil ve Pensilvanya'dan ne rica ettiler 17 Mayıs 2023 | 1.301 Okunma Artık Kemal Bey'in tek derdi genel başkanlık koltuğu 16 Mayıs 2023 | 1.689 Okunma Kaybettiklerini biliyorlar 11 Mayıs 2023 | 2.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar