Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ve CHP'deki rahatsızlık

Akşam Gazetesi Yazarı Turgay Güler'in bugünkü (12.10.2022)''Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ve CHP'deki rahatsızlık'' başlıklı yazısı.

Eminim başlığa şaşırmışsınızdır.

'Bu da nereden çıktı' diyenler vardır. Tane tane izah edeyim öyleyse. Bilgiler bizzat parti içinden. Malum, şu benim CHP'li yurtsever dostlardan. Beni bugüne kadar yanılttıklarına şahit olmadım.

Gelelim CHP'deki söz konusu rahatsızlığa!

Kemal Bey hani şu geçenlerde, gecenin bir vakti çalışma odasında kamerasını kurup 'başörtüsü' konusunda bir açıklama yapmıştı ya; işte o gecenin sabahında MYK toplantısı varmış. O toplantıda Güneydoğu Anadolu bölgesinde bazı yerlerdeki ilçe başkanlarının görevden alınıp alınmaması konusu tartışılmış. Dört saat süren toplantının bir buçuk saati bu tartışmayla geçmiş. Kalan iki buçuk saatte de havadan sudan bahsedilmiş. Yani akşam kamera karşısına geçip 'başörtüsü' açıklaması yapacağından kimsenin haberi yokmuş.

Ha keza ABD ziyareti de öyle. Faik Öztrak ve CHP'li vekil Yunus Emre'yi de son anda aldığı bir kararla yanında götürmüş. Selin Sayek Böke ise zaten ABD'deymiş. 'Sen de bize

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin son baharı 25 Mayıs 2023 | 1.301 Okunma Suçlu bir tek Bay Kemal mi 23 Mayıs 2023 | 1.315 Okunma Kandil ve Pensilvanya'dan ne rica ettiler 17 Mayıs 2023 | 1.303 Okunma Artık Kemal Bey'in tek derdi genel başkanlık koltuğu 16 Mayıs 2023 | 1.694 Okunma Kaybettiklerini biliyorlar 11 Mayıs 2023 | 2.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar