Halk TV ile ilgili korkunç iddialar

Akşam Gazetesi Yazarı Turgay Güler'in bugünkü (19.01.2022)'' Halk TV ile ilgili korkunç iddialar'' başlıklı yazısı.

CHP içinde acayip bir savaş baş gösterdi. Dahası ulu orta. Halk TV haber sitesi önceki gün 'altılı masa kaynaklarına' dayandırdığını iddia ettiği bir kulis haber yayınlandı.

Kaynak Altılı Masa!

Ama altılı masadan kim, hangi parti bu konuda hiçbir bilgi yok! Haberin tek paragrafı dışında sadra şifa derde deva, ele avuca gelir kıymetli bir tarafı da yok.

Tek paragraf hariç! Haberi bu paragraf için yapmışlar. Çok sırıtıyor!

Nedir o paragraf?

'Öte yandan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de istişare sürecinde görüşlerinin alındığı belirtiliyor. Halk TV'ye konuşan Altılı Masa kaynakları, masada yer alan dört siyasi partiden Genel Başkan ve kurmaylar düzeyinde Gül'e sık sık ziyaret yapıldığına dikkat çekiyor'.

Bu!

Bomba kulis!

Altılı Masa'dan dört partinin genel başkanları ve kurmayları sık sık Abdullah Gül ile görüşüyormuş.

Kim bu dört parti? Tahmin etmeniz güç olmasa gerek. CHP, DEVA, Saadet ve Gelecek!

Oysa biz Altılı Masa'yı yuvarlak zannediyorduk. Değilmiş! Sanırım dikdörtgen bir masa! Başında da Abdullah Gül oturuyor. Ama Akşener yok!

Gültekin Uysal da! Bu arada Gültekin Uysal'ın olup olmamasına fazla kafa yormayın. Haber duyulur duyulmaz ortalık karıştı. Sosyal medyada CHP'li hesaplar isyan etti. Tepkiler o kadar arttı ki 'gider oyumu Erdoğan'a veririm' diyenler bile oldu.

Tepkiler çığ gibi büyüyünce Halk TV yayınladığı o haberden ilgili bu paragrafı sildi. Yok etti, kaybetti! Lakin bizim 'Hadi Bakalım' ekibi haberin orijinalini kaydetmişti.

Kılıçdaroğlu'na yakın isimler Halk TV'nin İmamoğlu lehine operasyon çektiğini söylediler. Bu haberin kasıtlı olarak yapıldığını savundular. Sanırım CHP yönetiminden Halk TV'ye bu haberle ilgili sert bir tepki gitmiş. Silinmesinin sebebi de bu zaten.

Halk TV bunları yaparken bir başka TV'de de başka bir operasyon çekiliyordu. Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Mustafa Balbay'ın Cadde TV isimli kanalında Serdar Akinan Halk TV'yi ve sahibini bombalıyordu.

Halk TV'de program yapan CHP yandaşı gazetecilere büyük paralar verildiğini, İsmail Saymaz gibi isimlerin program başına 15/20 bin lira aldığını iddia ediyordu. Sonrasında da bu paranın kaynağını sorguluyordu.

İşte bundan sonra fecaat!

Serdar Akinan'ın iddiasına göre Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu 'uyuşturucu ticareti' yapıyordu. Dahası Romanya'da bir TIR'da uyuşturucu yakalatmıştı. Londra'da işadamıydı. Battığı söyleniyordu. Uyuşturucu yakalattıktan sonra soyadını değiştirmişti.

Hepsi Serdar Akinan'ın iddiaları.

Ve hepsi de deve dişi gibi iddialar. Her biri suç duyurusu niteliğinde. Savcılarımız harekete geçer mi bilmiyorum.

Dahası var! Serdar Akinan son zamanlarda Halk TV için astronomik paralar harcayan, milyon dolarlık binalar satın alan, transferler yapan Cafer Mahiroğlu'nun bu paraları 'kirliydi'!

Ben demiyorum! Serdar Akinan diyor. Peşinden de 'İddia' diyor!

Bitmedi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin son baharı 25 Mayıs 2023 | 1.301 Okunma Suçlu bir tek Bay Kemal mi 23 Mayıs 2023 | 1.315 Okunma Kandil ve Pensilvanya'dan ne rica ettiler 17 Mayıs 2023 | 1.303 Okunma Artık Kemal Bey'in tek derdi genel başkanlık koltuğu 16 Mayıs 2023 | 1.694 Okunma Kaybettiklerini biliyorlar 11 Mayıs 2023 | 2.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar