Doktor bu ne

Daha henüz iktidara gelmemiş bir partinin içten içe bu kadar çürümesi anlaşılır gibi değil. CHP’nin iktidar rüyası, kendi belediyeleri eliyle yok oluyor.

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz cinsel saldırıdan tutuklandı. Birazdan bu konuya yeniden döneceğim ama şimdi sıkı durun!

Rezillik Maltepe ile sınırlı değil ki!

Bir benzeri Ümraniye’de yaşanıyor. Tacize uğrayan D. isimli genç kadın durumu önce İlçe Başkanı Zeynel Karakaya’ya anlatıyor. O da Dr. Canan Kaftancıoğlu’na aktarıyor. Mağdur genç kadını İl Başkanlığına davet eden Kaftancıoğlu ne diyor, ne istiyorsa aralarında tartışma yaşanıyor. Sonrasında o mağdur kadın ve yedi arkadaşı tepki gösterip partiden istifa ediyor.

Bitti mi? Hayır!

Sultangazi’de CHP’li bir yönetici tarafından tacize uğradığını söyleyen bir başka kadın, çığlığını yine zor da olsa Dr. Canan Kaftancıoğlu’na ulaştırmayı başarıyor.

Ama Dr. Canan Kaftancıoğlu onun çığlığına da kulaklarını tıkıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin son baharı 25 Mayıs 2023 | 1.301 Okunma Suçlu bir tek Bay Kemal mi 23 Mayıs 2023 | 1.315 Okunma Kandil ve Pensilvanya'dan ne rica ettiler 17 Mayıs 2023 | 1.303 Okunma Artık Kemal Bey'in tek derdi genel başkanlık koltuğu 16 Mayıs 2023 | 1.694 Okunma Kaybettiklerini biliyorlar 11 Mayıs 2023 | 2.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar