CHP'nin polis şehit eden gazetecisi

Akşam Gazetesi Yazarı Turgay Güler'in bugünkü (28.09.2022)''CHP'nin polis şehit eden gazetecisi'' başlıklı yazısı.

Kod adı 'Zozan Tolan'.

Gerçek adı Dilşah Ercan.

PKK'lı bir terörist.

Ama CHP'nin hazırladığı 'Tutuklu Gazeteciler' raporunda adı var. Tahmin ettiğiniz üzere 'gazeteci' diye.

CHP imzalı o skandal raporda Türkiye için 'dünyanın en büyük cezaevi' deniliyor. Gerekçelerden biri Zozan Tolan! Gerçi o raporda adı geçen hiçbir gazeteci gazetecilik faaliyetinden ötürü tutuklanmış değil ya. Neyse!

Ve bu rapor uluslararası sözde demokrasi kuruluşlarıyla paylaşılıyor, Türkiye hedef gösteriliyor.

Kemal Bey'imiz de her fırsatta 'tutuklu gazeteciler' diyerek gündeme getiriyor.

İşte o 'gazeteci' yani Zozan Tolan yani Dilşah Ercan yani PKK'lı terörist önceki akşam Mersin'in Mezitli İlçesi'nde yanında bir başka kadın teröristle birlikte ortaya çıktı. Tece Mahallesi'ndeki polisevine alçakça, kahpece, kalleşçe bir saldırı gerçekleştirdi.

O saldırıda polis memuru Sedat Gezer şehit oldu.

Kemal Bey'in uğruna rapor hazırlattığı sözüm ona o gazeteci; aslan gibi dağ gibi bir babayı ailesinden koparttı.

Saldırı sonrasında çıkan çatışmada iki kadın terörist yara aldı. Zozan Tolan kaçamayacaklarını anlayınca da sırt çantasındaki bombayı patlattı. İkisi de geberip gitti.

Sonra ne oldu biliyor musunuz?

Kemal Bey 'gazeteci' dediği o teröristi sosyal medya hesabından isim vermeden lanetledi. Hem isim vermedi hem de 'PKK terör örgütü' diyemedi.

Meral Akşener de 'PKK' diyemedi.

Ahmet Davutoğlu da 'PKK' diyemedi.

Ali Babacan da diyemedi, altılı masanın diğer temsilcileri de!

Ama aynı Kemal Bey en az PKK terör örgütü kadar alçak, kahpe ve kalleş olan IŞİD'in saldırılarını kınarken 'IŞİD' diyebiliyordu.

Biz şimdi gelelim asıl meseleye.

Kemal Bey siz şimdi şehidimiz Sedat Gezer'in ailesini ziyaret edip 'helallik' isteyecek misiniz? Eşinin, çocuklarının, anasının babasının yüzüne bakıp 'Biz bu Dilşah için dünyayı ayağa kaldırdık, ona gazeteci dedik bizi affedin' diyebilecek misiniz?

İstemeyecek, demeyecek!

Ya ne yapacak? 'Hani terör bitmişti' diyecek. Ama millete yutturamayacak. Bu arada CHP'nin bu türden sahip çıkmaları HDP'ye yetişti. Demem o ki CHP'nin vukuatı çok. Bunlar DHKP-C'li teröristleri de Meclis'te ağırlamışlardı.

Bunlar Savcı Selim Kiraz'ın katillerine de arka çıkmışlardı.

Neyse Kemal Bey şimdi ABD ziyaretinin hazırlıklarını yapıyor. Bu konularla meşgul olacağını düşünmüyorum. Bütün enerjisini bu ziyarete ayırmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin son baharı 25 Mayıs 2023 | 1.301 Okunma Suçlu bir tek Bay Kemal mi 23 Mayıs 2023 | 1.315 Okunma Kandil ve Pensilvanya'dan ne rica ettiler 17 Mayıs 2023 | 1.303 Okunma Artık Kemal Bey'in tek derdi genel başkanlık koltuğu 16 Mayıs 2023 | 1.694 Okunma Kaybettiklerini biliyorlar 11 Mayıs 2023 | 2.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar