ZAN'la hareket etmemek lazım

Türkiye İşçi Partisi, önceki gün Gökhan Zan’ı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının feshedildiğini açıkladı.Partiden yapılan yazılı...

Türkiye İşçi Partisi, önceki gün Gökhan Zan’ı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının feshedildiğini açıkladı.

Partiden yapılan yazılı açıklama;

“Gökhan Zan partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilerde bulunduğu tarafımıza ulaşmıştır. İddiaların kumpas olduğu ve hukuki sürecin başlatılacağını partimize iletmiştir. Böyle bir şaibenin varlığına partimiz sessiz kalamaz. Gökhan Zan’ın adaylığını geri çektiğimizi ilan ediyoruz.”

Bu açıklamanın yapıldığı saatlerde Zan, İskenderun Adliyesi önünde adaylıktan çekilmediğini söyledi.

Adaylıktan çekilmemek için Ak Parti’den maddi destek istediğine dair ses kayıtları savcılığa teslim edildi. Bu kayıtların montaj olduğunu iddia etti ve bilirkişi incelemesini talep etti.

Teslim edilen bu kayıtlarda hem ses hem de görüntüler var. Özel bir TV kanalı verdi. Bu kayıtta Gökhan Zan için, Zan’a adaylıktan çekilmemesi karşılığında maddi menfaat sağlamak için yapılan maddi pazarlık ses kaydı ve görüntüleri mevcut. Bir de Zan’ın tehditvari ifadeleri. Bu görüntü ve konuşmalar için Gökhan Zan “kesinlikle montaj ve deepfake, tamamı yalan” ifadesini kullanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Besinsiz kaldılar vitaminsizler 06 Mayıs 2024 | 933 Okunma 8 yıl aradan sonra ilk randevu 03 Mayıs 2024 | 1.003 Okunma Özgür Özel İmamoğlu'nu karşısına aldı 02 Mayıs 2024 | 923 Okunma Bahçeli Erdoğan'a savaş açtı mı? 01 Mayıs 2024 | 978 Okunma ABD'de isyan üniversitelere yayıldı 30 Nisan 2024 | 1.296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar