Spontane cinayet mi?

İzmir Gaziemir de hava oldukça soğuk. İnsanlıktan nasibini almış taksici Oğuz Erge, yolda gördüğü bir genci arabasına alıyor. Bütün bu süreci araç kamerası kayıt altına alıyor.Taksici...

İzmir Gaziemir de hava oldukça soğuk. İnsanlıktan nasibini almış taksici Oğuz Erge, yolda gördüğü bir genci arabasına alıyor. Bütün bu süreci araç kamerası kayıt altına alıyor.

Taksici ile katil arasında geçen konuşma, taksicinin nasıl da iyi yürekli bir insan olduğunu bize hissettiriyor. “Soğukta üşüme diye seni arabaya aldım, maskede takmışsın seni bu şekilde kimse müşteri olarak almaz” diyor ve gülümsüyor taksici.

Katil müşteri, taksiciyi önce yanlış adreslerde gezdiriyor, sonra gideceği yere götürüp kaç para ödeyeceğini soruyor. Katilin para ödemek için elini cebine attığını düşünen taksici katilin cebinden çıkardığı silahla taksiciye arkadan üç el ateş ediyor.

Taksicinin acı çeken hali araç kamerasına yansırken, katil can çekişen taksiciyi kırılası elleriyle tokatlayarak “Ya işte bazı insanlara güvenmeyeceksin” diyerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Pek çoğumuz yaşadığımız hayatta çeşit çeşit haksızlıklar, yanlışlıklarla karşı karşıya kalmışızdır. Ama burada bilerek, istenerek yapılan bir kötülük var. Hem de kan donduran türde.

Çünkü bu yapılan en hafif ifadeyle kalleşliktir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 50 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar