Siyasi bir tutuklama

Antalya’da bayramın üçüncü günü yaşanan teleferik kazası hepimize korkulu anlar yaşattı. Tünektepe Teleferiği ‘ne şehri tepeden görmek için gidenler; dokuz direkten beşincisinin devrilmesi ve bir...

Antalya’da bayramın üçüncü günü yaşanan teleferik kazası hepimize korkulu anlar yaşattı. Tünektepe Teleferiği ‘ne şehri tepeden görmek için gidenler; dokuz direkten beşincisinin devrilmesi ve bir kabinin zemininin kopması sonucu sekiz kişi metrelerce yükseklikten kayalıklara düştü.


Eşi ve çocuklarıyla Antalya’ya tatile gelen ve teleferiğe binen Avukat Memiş Enes Gümüş hayatını kaybetti. 24 kabinde bulunan 174 kişinin saatlerce teleferik kabinlerinde asılı kalması ve 24 saat süren çalışmada can kaybının olmaması büyük bir başarıydı.
Havada sallanan o insanlara her şey olabilirdi. Türkiye yaklaşık 24 saat nefesini tutup, dualar ederek o insanların kurtarılmasını bekledi.

Başta AFAD olmak üzere başarılı operasyona katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşları kutluyorum.

Bu kaza neden olmuştu, ihmal var mıydı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Akşener kimleri hipnoz etti 29 Nisan 2024 | 811 Okunma Özgür Özel'in pozitif iletişimi karşılık buldu 26 Nisan 2024 | 712 Okunma CHP'nin yeni anayasaya desteği 25 Nisan 2024 | 1.373 Okunma I’m speechless SÖYLEYECEK SÖZÜM YOK 24 Nisan 2024 | 1.152 Okunma Atatürk'e küfredebilme edepsizliği 23 Nisan 2024 | 929 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar