Netenyahu neye göre katliam emri verdi

İsrail, 7 Ekim’den bu yana Gazze’de savaş değil soykırım yapıyor. Baş aktör Binyamin Netenyahu kalleşçe Müslüman kanı akıtıyor. Filistinli kadınlar çocuklar savunmasızca katlediliyor.34...

İsrail, 7 Ekim’den bu yana Gazze’de savaş değil soykırım yapıyor. Baş aktör Binyamin Netenyahu kalleşçe Müslüman kanı akıtıyor. Filistinli kadınlar çocuklar savunmasızca katlediliyor.

34 gündür aralıksız devam eden savaşta 10 binin üzerinde insan şehit oldu. Gözünü kan ve kin bürümüş terör devleti, batılı devletlerin ve ABD’nin desteğini arkasına alarak, katliamlarını sürdürüyor.

İsrail’in sergilediği vahşet, sadece Müslümanlardan değil, Hristiyanlardan insan olan her kesimden tepki çekiyor. İsrail utanıp sıkılmadan katliamlarına kendi elleriyle yazdıkları kitaplar üzerinden kutsiyet atfediyor.

Gazze’deki katliamın başındaki isim İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail askerlerine yazdığı mektupta;

“Bu savaş ışığın oğulları ile karanlığın oğulları arasında bir savaştır”.

“Onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme ve erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür”. ifadeleriyle, “katliam” emrini verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 50 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar