Kalemşörlük mü objektif bakış mı?

31 Mart 2024 seçimleri tarihi bir kırılma ile sonuçlandı. Sandıktan çıkan sonuç değerli bir o kadarda önemli. Millet sandıkta hem iktidara hem de muhalefete önemli mesajlar verdi. İktidara sarı kart, bazı...

31 Mart 2024 seçimleri tarihi bir kırılma ile sonuçlandı. Sandıktan çıkan sonuç değerli bir o kadarda önemli. Millet sandıkta hem iktidara hem de muhalefete önemli mesajlar verdi. İktidara sarı kart, bazı yerlerde kırmızı kart gösterdi. Muhalefete ihtiyaç kredisi verdi.

Ortada bir başarı ve başarısızlık var. CHP başarıyı, AK Parti seçim başarısızlığını kabul edip ona göre strateji belirlemeli. Başarıyı da başarısızlığı da yönetmek hiç kolay değil.

Bu arada müstakil hür iradesiyle seçime giren, rakiplerinin gıcık etmek adına gıcık olan, seçmenini CHP içinde erimesine şahitlik eden İYİ Parti tam anlamıyla hezimete uğradı.

2023 seçimlerinden sonra Meral Akşener, başarısızlığı yönetemedi. Başarısızlık partiyi kangren etti. Akşener Partisine yeni bir enerji vermeyi başaramadı. Var olan başarısızlık derinlemesine devam ederek tabanda seçmen bırakmadı.


Akşener, mecburen olağanüstü seçimle kongreye gitme karar aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP yörüngeden çıkmamalı 09 Mayıs 2024 | 16 Okunma Adaletin kuvvetli, kuvvetlilerin de adaletli olmaları gerekir 08 Mayıs 2024 | 790 Okunma Diyalog zemini şahsi hırslara kurban edilemez 07 Mayıs 2024 | 525 Okunma Besinsiz kaldılar vitaminsizler 06 Mayıs 2024 | 936 Okunma 8 yıl aradan sonra ilk randevu 03 Mayıs 2024 | 1.004 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar