İyiye mi gidiyor İyi Parti mi gidiyor?

İYİ Parti’de iyi haller yaşanmıyor. İstifalar, tehditler, şantajlar rahatsızlık boyutunu aşarken, cadı kazanının altına sürekli odun atılıyor.Hatta Genel Başkan Meral Akşener’in cesurca meydan...

İYİ Parti’de iyi haller yaşanmıyor. İstifalar, tehditler, şantajlar rahatsızlık boyutunu aşarken, cadı kazanının altına sürekli odun atılıyor.

Hatta Genel Başkan Meral Akşener’in cesurca meydan okuması “İspat etsinler politikayı bırakacağım”… sözü

İYİ Parti son seçimlerden bu yana politik düzlemde sürükleniyor, rotası belli değil, dengeyi tutturamıyor. Meral Akşener artık partiyi toparlayamıyor. 

Kurultayda Meral Akşener partililere yönelik hesaplaşma sürecinin de fitilini ateşledi. Bunun yanı sıra seçimin kaybettireni olarak faturanın kendisine kesilmesiyle CHP’ni de bu hesaplaşmaya dahil etti.

Ayar vermek isterken tüm ayarlar bozuldu.

İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde CHP’den 15 milletvekilinin istemesini büyük pişmanlık olarak ifade etti. Birde “Herkes haddini bilecek. Parti içinde şımarıklığı bitireceğim” demişti. Ama hal böyle olmadı, olamadı. Kriz büyüyerek devam etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 2.301 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar