İstanbul'u almak için vefasız mı olmak lazım?

İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkan adayları Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu her güne yoğun bir tempoyla başlayıp, seçmenle kucaklaşıyor.Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’u en çok da...

İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkan adayları Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu her güne yoğun bir tempoyla başlayıp, seçmenle kucaklaşıyor.

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’u en çok da kadın ve genç seçmen yakından takip ediyor. Murat Kurum’un seçim çalışmalarına en çok kadınlar destek olurken, Ekrem İmamoğlu’na gençler destek veriyor.

18-24 yaş aralığındaki gençler Ekrem İmamoğlu’nun ve Murat Kurum’un sandıktaki başarısında belirleyici olacak.

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’un yürüteceği kampanya da kadınlar ve gençler belirleyici olacağından kavga ve polemikten uzak, üretken ve inovatif olanın fark atacağı bir kampanya yürütülmesi beklenendir.

Bu arada DEM Parti, İstanbul’da belediye başkan adayı çıkaracağını açıkladı. Yeniden Refah Partisi AK Parti ile ittifak yapmayacağını ifade etti. Her iki parti de seçimlere kendi adaylarıyla girecek.

Bu oldukça normal bir tercihken, edya hemen aktive oldu. DEM Parti’yi linç ediyor. Bölücülük ve hainlikle suçluyor. DEM Parti’nin İstanbul adayı olacağı konuşulan Başak Demirtaş hedefte. Hatta Selahattin Demirtaş’ın özgürlüğünün diyeti olarak bu kararı aldığı konuşuluyor. İktidarla iş tutmasının yanında oyları bölme planına kadar pek çok şey konuşuluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 60 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar