İsrail yok olmaya mahkumsun!

7 Ekimden bu yana İsrail'in Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırıları, savaşmak üzerine değil de Filistin halkını tarihten ve haritadan silme üzerinde ilerliyor. Batı ülkeleri bu vahşi...

7 Ekimden bu yana İsrail'in Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırıları, savaşmak üzerine değil de Filistin halkını tarihten ve haritadan silme üzerinde ilerliyor. Batı ülkeleri bu vahşi senaryoyu keyifle seyrediyor.

Batının sömürgeleştirme projesi Siyonizm çuvalladı. Hatta Siyonist proje Batı'nın çöküş sürecini hızlandırdı. Hamas’ın 7 Ekim saldırısı ve üç aydan daha uzun süreli gösterdiği direnişle Yahudilerin vaat edilmiş topraklar ve güvenli yurt olarak kutsadığı İsrail mitolojisini yerle yeksan etti.

Siyonist İsrail projesi bir sapkınlığa dönüştü. Dünyanın önem arz eden ülkelerinde bu sapkınlık lanetlenirken, Filistin halkına vicdanı olan herkes destek veriyor.

Haritadan ve hafızalardan Filistin’i silme çabası İsrail’in acziyetinin göstergesidir. İsrail'in üzerine inşa edildiği bütün ilke ve mitoloji yıkıma uğradı. İsrail ötelerden beri kendi toprağı olmayan topraklar için işgalci ve sömürgeci bir şekilde savaşmayı kendine hak bildi.
Filistin’i tamamen yıkarak, yok ederek yeryüzünden silme saçmalığına inanan İsrail Batı'nın her tür desteğine rağmen çöküyor. Çökerken yaptıkları soykırımın faturasını ödeyecek.

Haliyle dünyadaki Yahudileri daha şimdiden maruz kalacakları sürgün edilme korkusu, hak ve mallarından mahrum bırakılma endişesi sarmış durumda.

Filistin Devletini ve Filistin Halkını tarihe gömmeye çalışan İsrail yok olmaya mahkumdur. Gidişat onu gösteriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 50 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar