Erdoğan Filistin mitinginde Dünya'ya ne dedi?

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) İstanbul İl Başkanlığı’nın organize ettiği Büyük Filistin Mitingine yüz binler akın etti.İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen mitingde...

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) İstanbul İl Başkanlığı’nın organize ettiği Büyük Filistin Mitingine yüz binler akın etti.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 7 Ekim’den bu yana Gazze’de yaşananlardan dolayı İsrail’e sesini yükseltip “İsrail, seni savaş suçlusu ilan ediyoruz” dedi.

Hamas’ın İsrail’e saldırısıyla başlayan savaş tüm vahşetiyle, 24 gündür sürüyor. Birleşmiş Milletler (BM), Gazze’de İsrail tarafından öldürülenlerin yüzde 40’ının çocuk olduğunu açıkladı. Ölen sivillerin sayısı 3 bini çocuk olmak üzere 8 binin üzerindedir. Çocukların öldürüldüğü hiçbir dava meşru olamaz, haklı olamaz.

Dünya’ya medeniyet pazarlayanlar için Müslüman çocuk olmanın hiçbir değeri yok. Çünkü dünyada ki değeri ve güç dengesini; zenginlik ve servet belirliyor.

Filistinlilerin tam 75 koca yıl yaşadıkları acıyı tetikleyen diğer önemli etken, ülkemizin vermiş olduğu desteği diğer Müslüman devletlerin esirgiyor olmasıdır. Filistin’in hiçbir uluslararası ülke desteğine sahip olmamasıdır. Zenginlikleri yok, servetleri yok, güçleri yok, dolayısıyla hakları da yok. Sistem böyle işliyor.

Filistinlilerin en büyük destekçisi Türkiye’dir. Filistin planlı olarak yanlızlaştırılıyor. ABD bir şeyler yapmaya çalışabilecek ülkeleri tehdit ediyor. Masumların canına kıyılırken demokrasi vitrinleri hep boş kalıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 2.301 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar