Dava mı Koltuk mu?

CHP’de önümüzdeki günlerde tekrar aday gösterilmeyen ilçe belediye başkanları eylem yapıyorlar. İlk eylem Çeşme’de başladı. Sonra İstanbul İl Başkanlığı’nın...

CHP’de önümüzdeki günlerde tekrar aday gösterilmeyen ilçe belediye başkanları eylem yapıyorlar. İlk eylem Çeşme’de başladı. Sonra İstanbul İl Başkanlığı’nın önüne kadar geldi. Sonrasında İstanbul’un ilçelerine kadar yayıldı.

CHP çatısı altında belediye başkanı olarak, partinin üyesi olarak görev yapmış insanlar aday gösterilmediği için tüm güçlerini CHP’ni gömmek için çalışıyorlar. Partiye, davaya sadakat diye bir şey söz konusu değil.

Parti içi demokrasi mücadelesi aday belirleninceye kadar devam ediyor. Aday belirlendikten sonra eleştiri haktır.

“Seçtiğiniz aday ilçesindeki mahalle adlarını bile sayamaz” diye sokaklara dökülürseniz sadece ilan edilen adaya değil, partinize büyük zarar vermeye başlarsınız. Böyle bir durum demokrasi açısından da kabul edilebilir değildir. Mahallelerden belediyenin resmi araçlarıyla ev ev, kapı kapı gezip, üstüne cep harçlığı verdiğiniz onca yaşlı insanı belediyelerin önüne toplayıp galeyana getirmek için konuşma yapmak hiç de demokrasiye yakışmıyor.

CHP içinden birileri çıkıp bu ilçe belediye başkanlarına “Sizin tek derdiniz koltuğunuz mu?” diye sorsaya…

KAVGALI EVE KIZ VERİLMEZ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP yörüngeden çıkmamalı 09 Mayıs 2024 | 23 Okunma Adaletin kuvvetli, kuvvetlilerin de adaletli olmaları gerekir 08 Mayıs 2024 | 790 Okunma Diyalog zemini şahsi hırslara kurban edilemez 07 Mayıs 2024 | 525 Okunma Besinsiz kaldılar vitaminsizler 06 Mayıs 2024 | 936 Okunma 8 yıl aradan sonra ilk randevu 03 Mayıs 2024 | 1.004 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar