CHP yörüngeden çıkmamalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP genel başkanı Özgür Özel'in siyasi nezaketle iletişimde olmaları bile siyasetteki gerilimi azalttı.Her iki siyasi partide; tabanda ve tavanda olumlu ifadelerle görüşmeye dair...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP genel başkanı Özgür Özel'in siyasi nezaketle iletişimde olmaları bile siyasetteki gerilimi azalttı.

Her iki siyasi partide; tabanda ve tavanda olumlu ifadelerle görüşmeye dair analizler yapıldı.
Görüşme sonrası siyaset dilinde "yumuşamaya" özen gösterildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan;

"Ben de Özgür Bey'e ilk fırsatta böyle bir ziyaretin karşılığını, iadeyi ziyaret yapacağımı söyledim. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. İlk fırsat ta da bu ziyareti gerçekleştirerek Türkiye'de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum" dedi.

İki liderin görüşmesi ve bu görüşme sonrası siyasi arenaya yansıyanlar küresel boyutta da tartışılıyor. Tartışılmaya da devam edilecek gibi duruyor. Yapılan bu görüşmenin en büyük mimari millettir.

Millet sandıktan verdi mesajı. Sandıktan çıkan mesajı AK Parti ve CHP doğru okudu. Her iki lider de seçim gecesi yapmış olduğu basın açıklaması ve balkon konuşmasında milletin duymak istediklerini söyledi ve sürecin devamı geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 10 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar