CHP DEM’lenmeye Doyamadı

Rahmetli Süleyman Demirel’in "Siyasette 24 saatte çok şey değişir" sözünü bugünlerde çok sık görür olduk.DEM Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Meral...

Rahmetli Süleyman Demirel’in "Siyasette 24 saatte çok şey değişir" sözünü bugünlerde çok sık görür olduk.

DEM Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Meral Danış Beştaş’ın ismi açıklanmıştı geçen haftalarda. CHP, daha doğrusu Ekrem İmamoğlu ile DEM Partisi bir kez fikir birliği yaparak İstanbul özelinde ittifak yapma konusunda mutabık kaldılar.

Neyin karşılığında mı?

Esenyurt’ta CHP’nin aday çıkarmaması, burayı DEM Partiye teslim etmesi. Bunun yansıra başka pazarlıklarda olabilir.

İmamoğlu İstanbul’u almak için CHP’nde kaos, böl parçala ve sistem dışına at yöntemini sürekli diri tuttu. Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen, İzmir’de Tunç Soyer,  Ataşehir’de Battal İlgezdi ve Gürsel Tekin gibi 40-50 yıldır CHP’nde siyaset yapanları dahi bezdirdi, isyan ettirdi, istifa ettirdi.

Ekrem İmamoğlu; Belediye Başkanlığında oldukça başarı isimleri bile gündemine alıp aday yapmadı. Bu isimlerin rakip olabilme ihtimali bile İmamoğlu’nun uykularını kaçırdığı ortada.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP yörüngeden çıkmamalı 09 Mayıs 2024 | 737 Okunma Adaletin kuvvetli, kuvvetlilerin de adaletli olmaları gerekir 08 Mayıs 2024 | 792 Okunma Diyalog zemini şahsi hırslara kurban edilemez 07 Mayıs 2024 | 525 Okunma Besinsiz kaldılar vitaminsizler 06 Mayıs 2024 | 936 Okunma 8 yıl aradan sonra ilk randevu 03 Mayıs 2024 | 1.004 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar