CHP bu millete bu devlete özür borçlu

FETÖ terör örgütü Türkiye'nin ayağına vurulan bir prangadır. Tehlikeli ve sinsi olan bu yapının mağdur ettiği dindar kitle olayın artçıllarıyla hala sarsıntı yaşamaktadır. Dindar kitlenin...

FETÖ terör örgütü Türkiye'nin ayağına vurulan bir prangadır. Tehlikeli ve sinsi olan bu yapının mağdur ettiği dindar kitle olayın artçıllarıyla hala sarsıntı yaşamaktadır. Dindar kitlenin yapı taşı aileler “biz okumadık çocuklarımız okusun” dediler.

Eğitime önem verdiler. FETÖ terör örgütü de emniyet, hukuk ve eğitim alanında kendine tampon bölge oluşturmuştu. Böylece hassas bir alanda örgütlenmiş, devletin kılcal damarlarına sızmayı başarmıştır. Hatta farklı sosyolojileri bile etkilemiştir.

İşte tamda böyle derinden ve ince ince sızan, devleti damar damar saran bu yapıdan kurtulmak çok da kolay olmayacak. O nedenle cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonuna rağmen temizlenme arınma tam anlamıyla olmadı.

FETÖ kirli yüzünü ilk 7 Şubat 2012'deki MİT operasyonunda gördük. 17-25 Aralık operasyonu,

DEAŞ bahanesiyle başlattıkları TIR operasyonu,

15 Temmuz kanlı darbe girişimine kadar yapılan bütün saldırıları, Morfinlenmiş, düşünme yetileri engellenmiş tabanının bu planları görmesi pek de mümkün olmadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Peki soru şu: Ümmetçi bakışla devlet yönetimi caiz midir? 26 Temmuz 2024 | 719 Okunma Soykırımcı küstah Katz! 25 Temmuz 2024 | 781 Okunma Omerta suskunluk yemini 24 Temmuz 2024 | 266 Okunma Kıbrıs Türk'tür Türk kalacak! 23 Temmuz 2024 | 1.281 Okunma FETÖ yöntemi çevrimiçi 19 Temmuz 2024 | 1.104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar