Çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır

Hollanda ile yaptığımız maçta 2-1 yenildik fakat kaybetmedik. Öyle ki şampiyonluktan çok daha fazlasını kazandık. Merih’in Avusturya’ya attığı gollerden sonra Türk seyircilerle birlikte...

Hollanda ile yaptığımız maçta 2-1 yenildik fakat kaybetmedik. Öyle ki şampiyonluktan çok daha fazlasını kazandık. Merih’in Avusturya’ya attığı gollerden sonra Türk seyircilerle birlikte yaptığı Bozkurt işareti, dünya da ve ülkemizde milli şuuru şahlandırdı.

Alman İçişleri Bakanı Nancy Faeser’in şikâyeti üzerine UEFA’nın tayin ettiği Avusturyalı müfettişin yürüttüğü soruşturmada Merih’e verilen iki maç ceza, sahada kaybettiğini masada kazanmaya çalışan Avrupa’nın ikiyüzlülüğünü ortaya koydu.

Avrupa’nın, Batı’nın Türkiye’ye olan bakışı tarihin tekerrür etmesi gibiydi. Biz Türklerin tepkisi de tarihteki gibi oldu. Avrupa’ya karşı Türk milleti Kurtuluş Savaşı’ndaki mücadelesinin ve bağımsızlığının sembolü dik duruşunu ortaya koydu.

Batılı işgalciler 100 yıl önce “Bozkurt” olarak tanımladıkları Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi bugün de terör örgütü PKK, vatan haini fetö ve diğerleri kendilerini deşifre ettiler. Türklerin 2 bin 200 yıllık sembolü bozkurt işaretinin ırkçılıkla özdeşleştirilmesi adres olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin gösterilmesi planın bir parçasıdır.

Türk milletin, bağımsızlığı için kalbinde, vicdanında tecelli eden, gelişen arzu ve emellerin sağlamlığı, azmi ve imandan aldığı güçle beslenir. Dayanışma ve birlik halindeki duruşumuz düşmana karşı üstünlük vasıtamızdır.

‘Kaleyi içten fethetmek’ düşüncesini hep birlikte olarak, akıllı ve uyanık bir duruşla imkânsız hale getirdiğimiz sürece kimse bizi bölemez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Devletin duruşuna yapılan alçak misilleme 24 Ekim 2024 | 4.843 Okunma Devlet aklıyla soruyor 23 Ekim 2024 | 12.097 Okunma Kilise hizmetkarı vatansız olarak öldü 22 Ekim 2024 | 8.259 Okunma Çakalların saltanatı aslanlar ayağa kalkana kadardır 21 Ekim 2024 | 6.472 Okunma Zihinlere suikast yapıldı 18 Ekim 2024 | 6.355 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar