Birileri dur demeli !

Her gün gelen zamlar, özellikle dar gelirli vatandaş için hayatı daha da zorlaştırıyor. Edirne’den Kars’a, tuzdan, şekere… kadar durdurulamayan zam akımı var. Her hafta sonu markette kasanın ekranına...

Her gün gelen zamlar, özellikle dar gelirli vatandaş için hayatı daha da zorlaştırıyor. Edirne’den Kars’a, tuzdan, şekere… kadar durdurulamayan zam akımı var. Her hafta sonu markette kasanın ekranına kitleniyor insanlar.

Sürekli fakirleşen halkın yanında hiçbir masrafını kısmayan, delicesine harcama yapan, zamların farkında olmayan bir kesim de var.

İşsizlikten, borçlardan, asgari ücretten bunalmış çalışan kesimin sesini kim ya da kimler duyacak.

Bu kadar çok israf, bu denli lüks hayatlar yaşandığı sürece dar gelirlinin payına sadece sabretmek ve kabullenmek mi düşecek.

Üst gelir grubu ile alt gelir grubu arasındaki makas git gide açılıyor. Orta sınıf diye bir şey kalmadı, eridi. Bu durumda da enflasyon canavarı giderek daha da büyüdü.

Çok acı ama gerçek dünyada en pahalı benzin, doğalgaz, et, ekmek bizim ülkemizde,

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 60 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar