Bilanço doğru okunmalı

Elde olan olmayan tüm imkanlar kullanılarak ne yapıp ne edip ekonomiyi düzlüğe çıkarmak şart oldu. Emekli maaşlarında acilen bir iyileştirme yapılması gerekir. Alım gücünün arttırılması...

Elde olan olmayan tüm imkanlar kullanılarak ne yapıp ne edip ekonomiyi düzlüğe çıkarmak şart oldu. Emekli maaşlarında acilen bir iyileştirme yapılması gerekir. Alım gücünün arttırılması, temel gıdaya ulaşımın sağlanması asgari düzeyde olması gerekenler. Bu pahalılıkla hayatın sürdürüle birliği çok zor. Artık yol alınamadığı yolun sonuna gelindiği seçim sandığında görüldü.

AK Parti’nin seçim sonucunu etkileyen en önemli nedenlerden sadece biri bu…

Ekonomik gerekçeler dışında kaybetmenin ikinci derecede önemli sayılabilecek nedeni; parti içinde, teşkilatlarda erimeye yüz tutmuş SAMİMİYET, AİDİYET ve koşulsuz Tabii olma hali.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da var olan samimiyet hala diri ve taze. Halka yansıyor, karşılıkta buluyor. Erdoğan’la sorunu olmayan ama AK Partiyle sorunu olan seçmen, Erdoğan’ın oylanmadığı bir seçimde farklı bir tercih ortaya koydu. AK Parti içinde samimiyet Erdoğan özelinde kalmış durumda. Bu duruma el atılması şart.

AK Partide büyük değişime ve tazelenmiş enerjiye ihtiyaç var. Bakanları halktan kopmuş, halkın sofrasına mesafeli, halkta antipati uyandıran, halka üst perdeden konuşan, üslup sorunu olan isimler var. AK Parti bu kişileri çevresinden uzaklaştırmalı. Bu kibirli hal AK partinin sonu olabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan etrafındaki isimlere makam, mevki, güç ve maddi imkân verdi. Şimdi bu isimlere verilen imkanlar ellerinden alınsa kaç tanesi aynı samimiyet ve aidiyet hissiyle aynı şekilde çalışır. Yerel seçimlerde bunun örneklerini yaşadık. Genelde de bunun fark edilmesi gidenlerin gitmesi kalan sağların AK Partinin olması sağlanmalı. Kavmiyetçi bakış açısı son bulmalı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Besinsiz kaldılar vitaminsizler 06 Mayıs 2024 | 933 Okunma 8 yıl aradan sonra ilk randevu 03 Mayıs 2024 | 1.003 Okunma Özgür Özel İmamoğlu'nu karşısına aldı 02 Mayıs 2024 | 923 Okunma Bahçeli Erdoğan'a savaş açtı mı? 01 Mayıs 2024 | 978 Okunma ABD'de isyan üniversitelere yayıldı 30 Nisan 2024 | 1.296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar