ABD'de Ülkesindeki Yahudileri Deşifre Etti

Bugünkü New York Times’da akıl almaz bir haber vardı.Dünyanın en iyi ilk üç üniversitesinden biri olan Harvard’da 30’dan fazla farklı ırklara mensup öğrenci grubu, İsrail yönetimini Gazze’de...

Bugünkü New York Times’da akıl almaz bir haber vardı.

Dünyanın en iyi ilk üç üniversitesinden biri olan Harvard’da 30’dan fazla farklı ırklara mensup öğrenci grubu, İsrail yönetimini Gazze’de yaşanan katliamın sorumlusu olduğunu söyleyen bildiriler yayınladılar.

Gazze’de yaşananların, İsrail’in yıllardır uyguladığı baskıcı politikaların sonucu olduğu ifade ettiler. Bu politikalar uygulanmaya devam ettiği müddetçe bölgede barış umudunun olmadığını vurguladılar.

Bildirilerinin yayınlamasının ardından, bu bildirilere imza atan tüm öğrencilerin açık kimlik bilgileri, adları, adresleri sosyal medyada yayınlanmaya başlandı.

Durum bununla da sınırlı kalmadı.

Öğrencilerin aile üyeleri, kardeşleri ve yakın fertleri tehdit edilmeye, korkutulmaya çalışıldı. Hatta tehdit mesajları atıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 2.301 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar