ABD açıktan İsrail'in yanında

ABD tekrardan sahnede gösteriye hazırlanıyor. Gazze’yi geçici ateşkesle ve esir takasıyla oyalamaya çalışıyor. Gazze, zalim İsrail’in eline bırakıldı. Mazlumlar sahipsiz kaldı. Açlığa...

ABD tekrardan sahnede gösteriye hazırlanıyor. Gazze’yi geçici ateşkesle ve esir takasıyla oyalamaya çalışıyor.

Gazze, zalim İsrail’in eline bırakıldı. Mazlumlar sahipsiz kaldı. Açlığa, susuzluğa ve ölüme terk edildi. Gazze’li kardeşlerimizin yardım malzemelerine doğru koştuğu fotoğraf karesi için söylenecek söz kalmadı.

7 Ekim’den bu yana ABD, İsrail askeri havaalanına tonlarca ağırlıkta bombalar indiriyor. O bombalar, o silahlar olmasa İsrail'in soykırım operasyonu devam edemez. Sürdürülebilir hatta sürekli olması ABD’nin desteğinin sonucu. Tüm dünya biliyor tabi ki bizde.

İsrail, "Gazze şeridine deniz ve havadan yardım aktarılmasına izin vereceğini ama karadaki sınır kapılarının yardıma açılmayacağını" açıkladı.

İsrail işgallerini daha da mühürlemek konusunda kararlı.
İsrail Gazze'yi boşaltmakta kararlı.
Plan belli

Gazzelileri açlığa mahkûm etmek. Bir yandan bombalar yağdırırken, diğer yandan açlıktan ölüme terk ederek soykırım yapmaya devam etmek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Diyalog zemini şahsi hırslara kurban edilemez 07 Mayıs 2024 | 524 Okunma Besinsiz kaldılar vitaminsizler 06 Mayıs 2024 | 935 Okunma 8 yıl aradan sonra ilk randevu 03 Mayıs 2024 | 1.003 Okunma Özgür Özel İmamoğlu'nu karşısına aldı 02 Mayıs 2024 | 942 Okunma Bahçeli Erdoğan'a savaş açtı mı? 01 Mayıs 2024 | 978 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar