1994 ruhu yeniden dirildi

AK Partinin İstanbul adayı Murat KurumCumhurbaşkanı Erdoğan Pazar günü İstanbul’da yapılan aday tanıtım toplantısında 11 büyükşehir ile 15 il belediye başkanı adaylarını...

AK Partinin İstanbul adayı Murat Kurum

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazar günü İstanbul’da yapılan aday tanıtım toplantısında 11 büyükşehir ile 15 il belediye başkanı adaylarını açıkladı. İstanbul adayı Murat Kurum oldu.

Murat Kurum adaylığı kendisine bildirildikten sonra ekibi ile bir araya geldi ve "16 milyon İstanbullu için yola çıkacağız” mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "İstanbul’umuz Muradına kavuşacak" diyerek işaret ettiği Murat Kurum'un ismini konuşmasının en sonunda resmen açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada "Yeniden AK Parti, Yeniden İstanbul" sloganını kullanacaklarını söyledi. Adaylar için "Keyfini değil kentini düşünen, bahane üreten değil hizmet üreten adaylarla halkımızın karşısına çıkıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı, İstanbul'un beş yıldır 'Fetret Devri' yaşadığını savundu ve "İstanbul’un bir 5 yıl daha kaybetmeye artık tahammülünün kalmadığını tüm İstanbullular gibi biz de çok net görebiliyoruz. İsmini paylaşacağımız adayımızla, layık olduğumuz şehrimize yeniden kavuşacağız" dedi. Erdoğan’ın Kurum’u, TOKİ deneyimi ve uzun süre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nı uzun süredir yürütüyor olması nedeniyle tercih ettiği kaydediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Karşıt medyadan birileri FETÖ yandaşı mı? 20 Mayıs 2024 | 60 Okunma Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.852 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar