Taze babalara teknolojik destek

Bebek sahibi olmadan önce her şeyi okuyup hazırlık yapan annebabalar özellikle ilk çocukta acemiliklerinin kurbanı oluyor.

Ne kadar hazırlık yaparsanız yapın, ilk bebek, başınıza gelecek şeyleri kaçınılmaz bir şekilde yaşamak anlamına geliyor. Ancak aldığınız eğitim ve okuduklarınız belki bocalama süresini kısaltıyor. Artık pek çok şeyi hazır almanın getirdiği rahatlığa rağmen çok bilgi ve detay daha çok tetikte olmayı gerektiriyor. İşte bu tetikte yaşama anında yardımımıza teknolojik ürünler koşuyor. Bir kısmı teknolojik olmasa da en çok kullanılan ürünlere dijital babanın genel yaklaşımlarını görme şansı sunuyoruz. İşte biberondan bebek kamerasına taze babalara destek olacak teknolojik ürünler.

ZAMANINDA ALIŞVERİŞ
Siz de bebek doğmadan mağazaları dolaşanlardan biri misiniz? Bebek doğmadan mağazaları dolaşmak karnınız açken alışveriş yapmaya benziyor. Bu yüzden cinsiyeti öğrenmemek sizi beklentilerden ve gereksiz alışverişten uzak tutmaya yarayabilir. Ancak, "Ben dayanamam öğrenmem lazım" diyenler için zaten olanaklar sınırsız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Spora başlamadan tak saatini koluna 21 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkiye tohum aşaması yatırımında rekor kırdı Avrupa’da ikinci oldu 19 Nisan 2024 | 48 Okunma Deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve teknoloji desteği büyüyor 14 Nisan 2024 | 26 Okunma Kuşlu sitede teknik analiz yapan kadınlar ilham kaynağı oldu 05 Nisan 2024 | 38 Okunma FRC Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi liseli robotik takımlarımız temsil edecek! 31 Mart 2024 | 22 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar