Cüzdanlar küçülse de televizyonlar büyüdü

Evinde en güzel köşeyi televizyona verenlerin sayısı hiç az değil. Ancak bilgisayar, telefon, tablet ekranları derken televizyon ekranından soğuyanların sayısı da az değil.

Uzun zamandır yurt dışında otele gittiğimde televizyon kumandasını günlerce elime almadan otel odasından ayrıldığım çok oldu. Alışkanlıklar değişiyor. Ancak bazı şeyler asla değişmiyor. Küçük ve taşınabilir cihazların popülaritesindeki artışa rağmen, televizyonlar daha da büyüyor ve küçüleceklerine dair herhangi bir emare yok. Büyük ekran televizyonların eskisine göre sahip olduğu teknolojiler güncellemelerle artmaya devam ediyor. Sonuçta internete bağlı her cihaz gibi güncelleme şansına sahipler. Üstlerine dantel örtüler örtemediğimiz için şimdi üstü kapatılmayacak kadar büyük ekranlar 40 değil, minimum 55 inçlik boyutla tüketicinin karşısına çıkıyorlar.

OTURMA ODASINDA BAŞKÖŞE
İşte dedik ya büyük ekran televizyonların boyutları artmaya devam etti diye... Televizyonlar incelip hafifledikçe de daha büyük ve esnek modeller karşımıza çıkmaya başladı. Çözünürlüklerin artmasıyla artık 4K yayınlı televizyonlar, sıradan bir istek haline geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Spora başlamadan tak saatini koluna 21 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkiye tohum aşaması yatırımında rekor kırdı Avrupa’da ikinci oldu 19 Nisan 2024 | 48 Okunma Deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve teknoloji desteği büyüyor 14 Nisan 2024 | 26 Okunma Kuşlu sitede teknik analiz yapan kadınlar ilham kaynağı oldu 05 Nisan 2024 | 38 Okunma FRC Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi liseli robotik takımlarımız temsil edecek! 31 Mart 2024 | 22 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar