Biz teknoloji şirketiyiz otomobil ilk ürünümüz

Türkiye'nin otomobili TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES'te (Consumer Electronic Show) SABAH'a özel açıklamalarda bulundu.

Bosch tarafından düzenlenen panele katılan ve burada TOGG'un hedeflerini paylaşan Karakaş, çeşitli teknoloji şirketleriyle de görüşmeler yürüttüklerini söyledi. Gürcan Karakaş, sahip oldukları vizyonu şöyle tanımladı: "Biz klasik bir otomobil şirketi değiliz. Kendimizi mobilite odaklı teknoloji şirketi olarak konumlandırıyoruz. Bizim ilk çıktımız otomobil olacak. Kendi mobilite ekosistemimizi oluşturmak için çalışıyoruz. Bu yüzden CES Fuarı'na ikinci kez katılıyoruz. Bütün arkadaşlarımızı bu anlayışla seçtik. Aramızda Tesla, Faraday Future gibi şirketlerde deneyim kazanmış arkadaşlar var, teknoloji şirketlerinde çalışmış olan da... Sadece otomotiv endüstrisine bakarak geleceğin alışkanlıklarını anlayamayız. Biz yıkıcı teknolojilerin hepsini takip etmek zorundayız."



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarımın geleceği kadınlar ve veri ekonomisi ile şekillenecek 24 Mart 2024 | 24 Okunma Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor 22 Mart 2024 | 33 Okunma Yeni nesil teknolojilerle 15 Turcon adayı sahnede 08 Mart 2024 | 50 Okunma Yapay zeka ile iş birliğinden başka yol yok 03 Mart 2024 | 49 Okunma Romanya’da siber saldırıda 100 hastanenin sistemi çöktü 16 Şubat 2024 | 42 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar