Erciyes’te “Helal Kayak Merkezi” açıldı

'Helal otel', 'helal turizm,' 'helal kruvaziyer'den sonra 'helal kayak merkezi'miz oldu.Gıda maddelerinin helal şartları taşıyıp taşımadığını belgeleyen “Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşları” bundan sonra...

'Helal otel', 'helal turizm,' 'helal kruvaziyer'den sonra 'helal kayak merkezi'miz oldu.
Gıda maddelerinin helal şartları taşıyıp taşımadığını belgeleyen “Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşları” bundan sonra otellerin, kayak tesislerinin, tur gemilerinin de helal şartları taşıyıp taşımadığını belgeleyecek.

Helal uygunluk değerlendirme kuruluşlarını denetlemek akredite etmek için ise kanunla Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) kuruldu.

HAK, helal uygunluk değerlendirme kuruluşlarını akredite edecek, bu kuruluşların ulusal ve uluslararası standartlara göre faaliyette bulunmalarını, düzenledikleri belgelerin ulusal ve uluslararası alanda kabulünü sağlayacak.

Fehmi Köfteoğlu’nun editörlüğünü yaptığı, dünyanın ilk online turizm gazetesi olan Turizm Gazetesi’nden, turizm sektöründe olan biteni izleme şansımız oluyor.

Turizm Gazetesi’nde yayınlanan haberlere göre, turizm sektöründe helal uygulaması yayılıyor. Helal oteller, gemi turlarından sonra şimdi de helal kayak merkezleri açılmaya başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İlk çeyrekte 11.8 milyon kişi seyahate çıktı 07 Ağustos 2018 | 135 Okunma Domatesin başlıca zararlıları (Özellikle Rusları rahatsız eden domates zararlıları) 06 Ağustos 2018 | 286 Okunma 40 yılda ne değişti? 03 Ağustos 2018 | 251 Okunma Ertelenen zamlar ekonomiye büyük yük getiriyor 02 Ağustos 2018 | 502 Okunma Turizm geliri geçen yılın aynı çeyreğine göre %30.1 arttı 01 Ağustos 2018 | 172 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar