Çözüm bekleyen sorunları unutmayalım

Seçim sonu oluşan iyimser hava, çözüm bekleyen sorunlarımız olduğunu unutturdu. Özellikle iş alemi seçim sonuçlarının neden olduğu güven ortamında dünü, bugünü unutarak yeni istekler...

Seçim sonu oluşan iyimser hava, çözüm bekleyen sorunlarımız olduğunu unutturdu.

Özellikle iş alemi seçim sonuçlarının neden olduğu güven ortamında dünü, bugünü unutarak yeni istekler ortaya koyuyorlar.

Genelde devamlı tekrarlanan “reform”ların bir an önce yapılması, ama reformların ne olduğundan ve nasıl yapılacağından söz edilmiyor.

Türkiye seçim dönemine ağır ekonomik tablo ile girdi. Cari açığa dayalı olarak güçleşen dış finansman, yükselen döviz fiyatı ve yüksek faiz uygulamaları ekonomiye büyük yükler getirdi.

Darboğazdan çıkılabilmesi için yeni bir ekonomik yapılanma paketini hazırlamak ve bu paketi yurtdışı finans çevrelerine anlatarak, darboğazdan çıkışa imkan verecek bir finans paketine ihtiyacımız devam ediyor.

Seçim sonuçları, finans sorununun, kur sorununun ve faiz sorununun kendi kendine çözümüne imkan vermeyecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İlk çeyrekte 11.8 milyon kişi seyahate çıktı 07 Ağustos 2018 | 135 Okunma Domatesin başlıca zararlıları (Özellikle Rusları rahatsız eden domates zararlıları) 06 Ağustos 2018 | 285 Okunma 40 yılda ne değişti? 03 Ağustos 2018 | 251 Okunma Ertelenen zamlar ekonomiye büyük yük getiriyor 02 Ağustos 2018 | 502 Okunma Turizm geliri geçen yılın aynı çeyreğine göre %30.1 arttı 01 Ağustos 2018 | 172 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar