Yeni seferine çıkan Oruç Reis, Atatürk Tüccarı Yılmaz’ın kulaklarını nasıl çınlattı?

Oruç Reis “kaldığı yerden” devam ediyor: Bakım ve onarım işlemlerinin ardından, sismik araştırma faaliyetlerine yeniden başladı. Bu Kutlu Sefer’in; Kahpe Yunanistan ile onun başta Fransa ve Almanya olmak üzere...

Oruç Reis “kaldığı yerden” devam ediyor: Bakım ve onarım işlemlerinin ardından, sismik araştırma faaliyetlerine yeniden başladı.

Bu Kutlu Sefer’in; Kahpe Yunanistan ile onun başta Fransa ve Almanya olmak üzere Evropa Birliği’ndeki tüm destekçilerine kapak olduğuna kuşku yoktur.

Bir de, içeride adeta “Yunan Medyası” misali takılan veyahut “Doğu Akdeniz’de ne işimiz var?” plağını çalan malum çevrelere aynen kapaktır.

NE YAZMIŞTI?

“Fikri Takip” çalışıyoruz: Oruç Reis bakım ve onarım için limana döndüğünde, sanki “Ankara korkup da geri adım atmış!” gibi psikolojik harekât icra edenler vardı.

Bunların başında “Oruç Reis’i 90 günlüğüne Akdeniz’e gönderip 30 günde götün götün geri çeken…” diye çirkin argo ile yazan Yılmaz Özdil geliyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.170 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.014 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum