Yatacak yeri yok

Gürsel Tekin'in hesabıyla söylersek “Cuma gününden beri Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'de!” Başka? “Genelkurmay Başkanı'nın ameliyat olduğuna, bundan dolayı iki haftalık izin aldığına falan...

Gürsel Tekin'in hesabıyla söylersek “Cuma gününden beri Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'de!” Başka? “Genelkurmay Başkanı'nın ameliyat olduğuna, bundan dolayı iki haftalık izin aldığına falan bakmayın siz; şu sıra Ordu'nun başında Suriye'de cenk ediyor!”
Şaka bir yana…
Gürsel Tekin'in bu çok iddialı laflarını pabuç kadar puntolarla manşetine taşıyan “Baron'sal Taraf” bir kere daha ofsayta düştü: Psikolojik operasyonlardan fal tutan, kuyruklu yalanları pek seven bir gazeteden söz ediyoruz.
“Kaynağım çok sağlam” diye babalanan Gürsel Paşa ise madara oluşunun ardından pişkinliğe vurdu, “çevir kazı yanmasın” çalıştı:
Kendisini siyasette daha fazla heder etmemeli, vakit geçirmeksizin Türkiye Atıcılık Şampiyonası'na katılmalıdır!
AK Parti'nin oy yüzdesiyle alakalı yaptığı yüzde 38'lik “temenni” atışını da 8 Haziran'da değerlendireceğiz.
*
7 Haziran seçimi için son dört haftanın içindeyiz…
Otuz sekiz yıl öncesinde ise “5 Haziran Sandığı” vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 209 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.775 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar