Üst Akıl!

İlluminati örgütünün fikri altyapısı Tapınak Şövalyeleri'ne dayanıyor. İlluminati yapılanmasında; bir Rockefeller, iki Rothschild hanedanları en üsttedir. Her iki aile de İbrani kökenlidir.*Derin ABD'nin bir...

İlluminati örgütünün fikri altyapısı Tapınak Şövalyeleri'ne dayanıyor. İlluminati yapılanmasında; bir Rockefeller, iki Rothschild hanedanları en üsttedir. Her iki aile de İbrani kökenlidir.
*
Derin ABD'nin bir numaralı baronu olan 101 yaşındaki David Rockefeller, hem İlluminati'nin hem de bu teşkilatla bağlantılı derin örgütlerin patronu konumundadır.
Bilderberg, Council on Foreign Relations (CFR) ve de Trilateral Komisyon; David Rockefeller'ın kontrolündedir.
Siyonist David Rockefeller'ın uzun yıllardır mutemet danışmanı Yahudi Henry Kissinger'dır.
Üst düzey masonları bünyesinde toplayan Bilderberg teşkilatı, kurulduğundan beri B'nai B'rith ile sıkı işbirliği içerisindedir.
1843'te kurulmuş, en eski Yahudi organizasyonu olan B'nai B'rith, dünya çapındaki Yahudi örgütlerini koordine eder. B'nai B'rith, Dünya Yahudi Kongresi'nin çatı örgütü konumundadır.
Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, B'nai B'rith ile bağlantılıydı!
Eski Başkan Obama'nın yardımcısı Joe Biden, Dünya Yahudi Kongresi'nde “Siyonist” olduğunu “gururla” ilan etmişti!
Mister Biden, casusluk gerekçesiyle yargılanan John Dündar için “Büyük Kahraman” demişti! Mister Dündar, Cumhuriyet'in yayın yönetmenliğini yaparken “FETÖ'nün talimatları doğrultusunda” manşet atıyordu.
1989-1992 döneminde Zaman gazetesi genel müdürü olan İlhan İşbilen'in “en büyük tutkusu” telekulakçılık idi!
Kaset operasyonunun hemen ardından Deniz Baykal'ı telefonla arayıp “Biz yapmadık” diye yalan söyleyen de bu şahıstı!
Pensilvanya'dan talimatla yapılan bu “iş bilen” arama; “Cinayet mahalline evvela katil gider” kuralı kapsamında bir “telefon”du!
1998'de Vatikan'da Papa İkinci Jean Paul'e bağlılığını bildiren isimlerden birisi olan, şu anda cezaevinde bulunan İlhan İşbilen; İlluminati'nin yıllık toplantılarında FETÖ'yü temsil etmiştir!
Fetullah Gülen Locaefendi'nin Vatikan'da Papa İkinci Jean Paul'le buluşmasını sağlayan mı; ABD'nin Ankara'daki eski büyükelçisi/CIA ajanı Yahudi Morton Abramowitz'tir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 714 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 968 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 206 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 608 Okunma Kaderin işaret taşları, çarpıcı kazılar, derin bağlantılar… 05 Nisan 2024 | 1.429 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar