“Tutkulu” bir Siyonist!

İngiltere’nin yeni başbakanı Boris Johnson, Downing Sokağı 10 Numara’da göreve başlamasından kısa bir süre önce ülkesindeki bir Yahudi gazetesine verdiği röportajda “Tutkulu bir Siyonist olduğunu ve...

İngiltere’nin yeni başbakanı Boris Johnson, Downing Sokağı 10 Numara’da göreve başlamasından kısa bir süre önce ülkesindeki bir Yahudi gazetesine verdiği röportajda “Tutkulu bir Siyonist olduğunu ve İsrail’i sevdiğini” söyledi.

Siyonistliğini, ilk defa açıklıyor değil: Adeta, bir kimlik kartı gibi göstermeye bayılıyor…

Boris, Londra Belediye Başkanı olduğu dönemde de “Tutkulu bir Siyonist’im ve İsrail’in destekçisiyim” demişti! (7 Ağustos 2014)

*

Yani, nedir? Osmanlı İmparatorluğu’nun son Dâhiliye Nazırı Ali Kemal’in torunu Stanley Johnson’ın oğlu olan bu Boris zımbırtısının “Osmanlı yahut Türk Kökeni” falan gibi lakırdılar; aman ha, kimsenin gözlerini bağlamasın!

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 14 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 697 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 612 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.043 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum