TR-705’in Cizre feveranı!

PKK terör örgütü, Cizre'yi ele geçirip “kurtarılmış bölge” ilan etmek istedi: Güvenlik güçlerinden hak ettikleri karşılığı aldılar.Ciddi kayıplar verdiler.Ağır bir yenilgiye...

PKK terör örgütü, Cizre'yi ele geçirip “kurtarılmış bölge” ilan etmek istedi: Güvenlik güçlerinden hak ettikleri karşılığı aldılar.
Ciddi kayıplar verdiler.
Ağır bir yenilgiye uğradılar.
*
“İç savaşı Cizre'den başlatacağız” diyerek…
Türkiye Cumhuriyeti'ne meydan okuyan “kanton” sevdalıları, nakavt oldu.
Sırtlarını dayadıkları ABD, İsrail, Almanya ve İngiltere gibi uluslar arası terörizmin mühendisliğini yapan devletler de Cizre'deki tokadı, cevabı gördüler!
*
Yandaşları, Cizre'deki PKK'lı teröristler için ABD Başkanı'ndan, NATO'dan, BM'den yardım istediler!
PKK'nın televizyon kanalına bağlanıp kendisini “Halk Meclisi üyesi!” olarak tanıtan bir terör örgütü mensubu, “çemberin her geçen gün daraldığını ve ağır kayıplar verdiklerini” anlatırken ağlıyordu!
Teröristlerin yardımına koşan HDP heyeti de kirli gayesine ulaşamadı.
*
Cizre'deki işbu neticeden dolayı, PKK medyasıyla birlikte Paralel'in medyasını, Doğan medyasını karalar bağladı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 548 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.790 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar