Şam’daki Şeytan’ın yanında saf tutmaya devam edecekler mi?

Rusya’nın himayesindeki Esad rejiminin kahpe saldırısında beşi asker biri sivil personel olmak üzere altı şehit verdik: Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

TSK’nın İdlib’teki gözlem noktasına yönelik işbu alçak saldırıya misliyle karşılık verildi: İlk belirlemelere göre 35 rejim askeri öldürüldü.

Türkiye, bölgedeki gözlem noktalarının güvenliğini mutlaka sağlamalı ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin işaretlediği gibi “Esad, bu kanlı saldırısından dolayı pişman edilmelidir!”

Bahçeli’nin “Esad rejimi yıkılmadan, bu zorba cezasını bulmadan Suriye’ye kesinlikle huzur ve güvenlik gelmeyecektir” şeklindeki sözleri de tam isabettir.

*

Bu kalleş saldırı; sivillerin, masumların kanlarıyla beslenen Şam rejiminin Türkiye’ye ne denli bir düşmanlık beslediğini gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 15 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.774 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar