Sam Amcası’nın emrindeki Mister Gülen

ABD-CIA'in elli küsur yıllık projesi FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen Locaefendi “Batı'nın hizmetindeyim” diyerek New York Times'a makale yazdı: Neo-Con çizgideki NY Times, vaktiyle Irak'ın işgaline gerekçe...

ABD-CIA'in elli küsur yıllık projesi FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen Locaefendi “Batı'nın hizmetindeyim” diyerek New York Times'a makale yazdı: Neo-Con çizgideki NY Times, vaktiyle Irak'ın işgaline gerekçe olarak sunulan “Saddam Hüseyin'in kitle imha silahları var” yalanını sütunlarındaki “fabrikasyon” haberlerle pazarlayan gazetedir. Haçlı Siyonist Cephesi'nin lokomotif yayın organıdır. Derin ABD'den “sefer görev emri alan” gazetelerin başında gelir.
*
New York Times'ın 8 Mayıs 1960 tarihli nüshasında şu cümle dikkat çekiyordu: “Türkiye'nin Başbakanı Adnan Menderes mevcut politikasını değiştirmediği takdirde olayların nasıl gelişeceği bilinmez.”
NY Times'ta yer alan o cümlenin Derin ABD'nin Menderes'e “aba altından sopa (darbe) göstermesi” anlamına geldiği, sadece on dokuz gün sonra ortaya çıkmıştır. 27 Mayıs 1960 darbesinin temel hedefi Adnan Menderes'ti…
Başvekil'in, özellikle 1957 seçimlerini kazandıktan sonraki süreçte ABD-NATO'nun taleplerine direnmesi derin mahfillerde “kaleminin kırılmasına” neden olmuş; infaz kararı alınmıştı!
17 Şubat 1959'da Londra yakınlarında Menderes ve Türk heyetini taşıyan uçak düşmüş, 14 kişi hayatını kaybederken Adnan Menderes kurtulmuştu. Tereddütsüz “kaza” diye kabul edilen bu dramatik hadisenin “sabotaj” olabileceği hususu, yıllardır itina ile göz ardı (hasıraltı) edilmiştir.
CIA ajanı John Perkins'in “Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları” adlı kitabında şu satırlar yazılıdır: “Panama Kanalı ve Amerikan askeri üsleri konusundaki görüşlerinden dolayı Washington çıkarlarının gazabını üzerine çeken Panama Devlet Başkanı Omar Torrijos, 1981 yılında CIA suikastlarının tüm işaretlerini taşıyan bir uçak kazasında hayatını kaybetti.” (Sayfa: 317 ve 318)
*
ABD'den bağımsızlaştığı için hedef olan Müslüman Türkiye; perde arkasında NATO-ABD-CIA'in yer aldığı 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasında FETÖ'nün eliyle işgal edilmek istenmiştir...
Darbeciler başarılı olsalardı, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere binlerce kişiyi infaz edeceklerdi. 250 şehit verdiğimiz kanlı darbe girişiminin “Bir Numarası” olan Gülen, Haçlı Siyonist Cephesi'ne bağlı “Türkiye'yi İşgal Kuvvetleri”nin lideridir!
CENTCOM'un başındaki general Joseph Votel'in 15 Temmuz için sarf ettiği “ABD'nin Türk Ordusu'ndaki müttefikleri tutuklandı” şeklindeki sözleri, darbe girişiminin arkasında ABD'nin yer aldığını göstermeye yetiyor…
Votel'in bu sözlerini, Paul Henze'nin lisanıyla “Bizim çocukları tutukladılar” diye tercüme etmek pekâlâ isabetlidir. Vatana ihanet örgütü FETÖ'nün askerlerinin “kimin çocukları” olduğu aşikârdır.
Mister Votel, PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG için “Bizim kara gücümüz” diyen bir Amerikalı komutandır! YPG/PKK'nın da “kimin çocukları olduğu” en başından beri bellidir.
*
ABD, darbeci FETÖ'ye yönelik operasyonlardan, temizlikten fevkalade rahatsızdır. “Darbe başarılamadı” diye bunalımdalar!
Büyük hayal kırıklığı içindeki ABD'nin sözcüleri her ağızlarını açtıklarında bu ruh hallerini açık ediyorlar. Mesela, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby “Türkiye'deki tutuklamaları endişe verici bir gelişme olarak görüyoruz” diye konuştu…
Derin Sam Amcası'nın dublajını yapan Kirby, FETÖ'nün darbe girişiminden dolayı hiçbir endişe duymuyor; tersine darbecilerin üzerine gidilmesinden mütevellit kaygılı! 15 Temmuz darbe kalkışmasının emrini veren Paralel Terör Örgütü'nün liderini de Pensilvanya'da beslemeye devam ediyorlar!
Uzun yıllar boyunca “Batılı Değerler” başlığıyla anlattıkları masallar, bir kere daha yerin dibine girmiştir!
“Irak'a demokrasi götürüyoruz” diyerek bu ülkeyi işgal edip, bir milyondan fazla masum insanı katleden ABD; “15 Temmuz'da Türkiye'de demokrasi askıya alınamadı” diye bir başka söyleyişle “Bizim çocukların kanlı darbe girişimi berhava oldu” diye bozuk çalıyor!
*
15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanı Org. Akar'ı rehin alan FETÖ'cü askerlerin; onun telefonundan ABD'nin Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'ı aradıkları da ortaya çıktı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.168 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.014 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar