Paralel Eşkıya, Türkiye’ye hükümdar olmaz!

Bu sütunda, 3 Şubat 2016'da çıkan yazım “Darbe'den fal tutan Paralel!” başlığını taşıyordu. O yazının son kısmı şöyle bitiyordu:“2014 ve 2105'teki sandık sonuçları da...

Bu sütunda, 3 Şubat 2016'da çıkan yazım “Darbe'den fal tutan Paralel!” başlığını taşıyordu. O yazının son kısmı şöyle bitiyordu:
“2014 ve 2105'teki sandık sonuçları da Paralel Yapı için hezimet oldu. Şimdilerde '2016'da darbe olacak. Erdoğan ve AKP Hükümeti gidecek.' diyerek kapı kapı dolaşan kimi özel görevli elemanlarıyla, fısıltı gazetesi misali 'Kulaktan Kulağa' oynuyorlar! Ezcümle, Baronsal Gladyo'nun 'dini cemaat' maskeli Paralel Suç Örgütü bütün umudunu Askeri Darbe'ye bağlamış durumda!”
*
Bağımsız Müslüman Türkiye, 15 Temmuz gecesi Paralel Suç, Terör ve Casusluk Örgütü'ne mensup Pensilvanya'nın Askerleri'nce işgal edilmek istendi! Cuma gecesi, CIA'in desteğinde ve “NATO Standartları”nda bir darbe girişimi yaşandı!
Aziz milletimizin meydanları doldurması, tankların üzerine çıkmak dâhil topyekûn direnmesi sonucunda Paralel Yapı patentli Askeri Darbe Girişimi püskürtülmüştür.
TSK'nın büyük kısmının, en başta kuvvet komutanlarının Cunta'ya karşı çıkması; Özel Harekât polislerimizin darbecilere kahramanca karşı koyması; eş zamanlı olarak Cumhurbaşkanı'nın, Başbakan'ın, Hükümet'in darbeye karşı kararlılıkla direnmesi; daha evvel benzeri görülmemiş bir kâbus gecesinde hem demokrasiyi kurtarmış, hem de Bağımsız Yeni Türkiye'nin zaferini getirmiştir.
Kaybedenler Paralel Yapı ile birlikte onların patronları olan başta ABD olmak üzere Batılı devletlerdir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 421 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar